Wednesday, January 19, 2011

Esok adalah public holiday

kalau datang kerja, boss kena bayar OT, ya... ;)

Agak penat dan stressful, tapi hati maintain, terasa bahagia sambil mengira hari dan detik di dalam lingkungan 1 bulan purnama. Kemudian nanti aku kongsikan, apakah bendanya 1 bulan purnama ni, kecoh jer kan.

Rasa seronok sebab projek buatkan blog untuk rakan lama di IPTA dulu disukainya, marilah tengok-tengok hasil kerja maksu ya di sini, Blog Teh Songket.

Tapi malu pula nak letak blog ini, alah, ini blog cacamarba, dia tu blog bisnes, hi hi hi.

Tengahari tadi menghadiahkan diri sendiri dengan lunch aiskrim tembok.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

11 comments:

kakngah said...

public holiday blh triple kalau keje.. hihihi!!

ejaMaria said...

aiskrim tembok tu camne rupe?

cikceriacorner said...

eppy oliday maksu

fa10 said...

selamt bercuti.. cuti apa ek?
ais krim tembok? apa tu?
mak su.. thanks sbb undi saya, sy menang tmpt ke2

gadisBunga said...

tunjuk le gambo eskrem tembok tu...nak kenal cemana rupanya.. :D

Tie said...

Kita kat sini kerja esok (abg kita laa...) Orang India tak ramai jadi tak leh mintak holiday.

Aiskerim tembok tu macam mana?

SUZIE APAI said...

kijo ke taipusam mak su?

jeng jeng...ape rahsia 1 bulan purnama itewwwwwwwww

SUZIE APAI said...

kijo ke taipusam mak su?

jeng jeng...ape rahsia 1 bulan purnama itewwwwwwwww

shasha said...

ala...esok kena keje laaaa

Mak Su said...

k.ngah, sesekali rehat ler, tgk tv crita tamil ;p

ejamaria, wall itu tembok :)

cikceria :)

fa10, tahniah!! :)

gadis bunga , hahaha

tie, siannya

suzie, tak keja, dok umah kemas rumah :)

rahsia ler, tunggu....

shasha, eh, tak cuti gaks ker?

Zareda Norman said...

mak su kerja ke esok?