Monday, January 3, 2011

Dapatkan hanger 28 gelung yang memudahkan

Hari ni nak bawa w ke tadika untuk pendaftaran.

Sebelum tu, semalam sempena masuk ke tahun baru ni kan, aku pun berkemas-kemaslah sikit almari rumah dan sebagainya, mulalah mata ni sakit semacam tengok item-item yang dah memenuhi wardrobe.

Alangkah baiknya kalau ada bantuan magik seperti hanger 28 gelung ni.Kemas sikitlah wardrobe ni dah..... Bagus juga ni, macam-macam boleh digantungkan, kain tudung, tudung awning, selendang, stokin, tali leher dan macam-macam lagi barang-barang kenit-kenit loose items. Kalau dah gantung di satu tempat, mata pun tak sesak lagi dah :D

Nak dapatkan, boleh tinggalkan mesej inbox ataupun emel saya di ceritakosong@gmail.com.

Harganya adalah RM25 untuk satu, ataupun RM22 untuk lima.

Kadar bayaran pos yang kena ditanggung oleh pembeli ialah:
1 unit RM 6 (EM) / RM 9 (WM)
2 unit RM 9 (EM) / RM 12 (WM)
3 unit RM 11 (EM)/ RM 16 (WM)
4 unit RM 14 (EM)/ RM 20 (WM)
5 unit RM21 (EM)/ RM33 (WM)

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

13 comments:

CGG said...

mak su..
happy new year

MiSz SyuRa said...

mmg menarik la maksu.. igt org kedai je yg blh pki.. hihi

zino said...

selamat kembali ke sekolah.... menarik tu nanti tanya mem dia nak tak.. hehe

cikceriacorner said...

selamat tahun baru maksu..pakai gelung tu..tudung pon xrosak..:)

HEMY said...

bini saya pun baru beli satu..ok gak..kami gantung kat dinding..

azieazah said...

alahai... tak sangka rupanya ada hanger cam tuh ek? Sangat berguna tuu.

Kak Azie terus tunjuk kat kawan pic hanger tu sbb dok sebut, “eh best nyer ada hanger camtu kan? jimat ruang.”

Rupanya kawan Kak Azie ada kawan yang jual benda tu. Sekarang juga saya orderrrrr....!!
Berguna tu.

- GC - said...

senang sikit pakai gelung ni..

Kakzakie said...

syabas mak su. tahun baru dah nampak misi terlaksana. business via blog memang boleh terlaksana.

kakak pun macam berminat.

SUZIE APAI said...

uhukkk...dah ade....

murah la maksu jual..sy beli mahal...huhu

Ain said...

sblm ni mmg perasan ada jual hanger mcm ni kat pasaran, tapi ain sendiri blm pernah beli...

ain tak banyak koleksi tudung, tu yang main lipat jer....

PinQib said...

kemas sikit loker. hehe :)

"A calm and peaceful mind is a very important factor in good health."

| Update terbaru! |

Mak Su said...

tq semua, bukan org jer boleh pakai, kita pun boleh. kalu minat, emel ler :)

Oasis said...

tak berkedut ke mak su?