Tuesday, January 25, 2011

Blog in Pyjama

Asyik buatkan untuk orang, teringin pula nak mekapkan blog sendiri. Ada header lama nak direcyclekan, yang warna kuning tu, yang buat masuk pertandingan cipta header tu. Dulu biru, so sekarang nak bertema earth tone lah...... fikir punya fikir punya fikir, last last jadilah, BLOG IN PYJAMA.... har har har [earth tone konon, kui kui kui]

santek ker idak? aku penin memikiokan konsep, kih kih kih

jum tengok kat sini yang juga saya buatkan, member ni nak tema neutral business concept, tak nak bunga-bunga or blink-blink :)

STICKY pOsT

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

18 comments:

- jinggo - said...

mak su
kabare...waras ke

~ yus ~ said...

ok tu maksu....cantik.

Mak Su said...

jinggo, sihat, tq

yus, pyjama yang santek? ;), tq

miloais said...

ok dah ni maksu!

julietchun said...

ingat pyjama ingat maksu :D

Chik Att said...

cantik ....
blog ni pu cantik ...

rieyana ynn said...

so santikkkk...;d

HEMY said...

mak su..bagi saya saiz ukuran header mak su ni...kalau rajin sy buatkan..amacam?? bg kat shoutbox sy pn takpe

PnConfused said...

wah2.. lajin sungguh maksuuuuu

Cik Pah said...

kreatif.. maksu guna software apa?

zue said...

salam maksu,
lama x singgah sini..blog yg cantik-menarik ..jgn jadi blog zue yg nmpak keras kejung je..

Zareda Norman said...

earth tone.. memang menjadik maksu

kella said...

maksu.. saya pun teringin nak tukar tukar header.. tapi... hmm

nabilah_2908 said...

rumah dah cat baru... ;)

tp kan maksu...gambar kt header tu..pecah sikit...or mmg maksu buat macam tu..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
NATURE CALLS

Oasis said...

hehe...

baru perasan header mak su nih. cantik juga warna kuning tu kan.

Izariza said...

cantik header tu maksu, tapi pixel/ resolution macam rendah sikit tu sebab nampak macam blurry sikit kut? anyway,saya suka frame bunga2 tu :)

Mak Su said...

tq miloais, julietchun, chik att, rieyana, hemy, pn confused, cik pah, zue, zar, kella (tukar ler, naper?), nabilah, oasis, izariza - a'ah, blurry, buat kat powerpoint jer. tapi bila buatkan untuk orang, pandai pulak saya jaga kualiti. hahahaha.... entah apa-apa, kan...

tq hemy

gismo82 said...

ok dah tu...konsep satu malaysia pun ok..he..he..he..