Wednesday, December 29, 2010

TAHNIAH

kepada pasukan Malaysia dari jurulatih hinggalah ke pemain-pemain bolasepak muda tu :)

Khairul Fahmi rock!!

Terima kasih kepada pistachio dan Dinas Aldi atas kesudian following blog ini :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

12 comments:

PinQib said...

yuhu
setiap orang asik dok citer sal >< fahmi ni

ckLah@xiiinam said...

Tahniah maksu...hihi

rasp said...

tahniah malaysia...
gumbira hatiku :)

azmiroy said...

Pujian perlu diberikan kepada penjaga gol Malaysia yang macam Pahlawan Sayak tu...

shasha said...

yeayy!!

Kakzakie said...

Salam mak su,

1. kakak sokong kata azmiroy.

2. yg best bila menang esok kita cuti. hoorey!!

MOKCIK AZWA said...

Ramai benar minat kat Fahmi tu...sebab hensem ker sebab apa yek...hehehe


apapun terima kasih kepada mereka kerana membuktikan Chak De Malaysia! Malaysia Bolehhh!

GDIZ said...

Tahniah kepada pasukan bola sepak kebangsaan. Kerana mereka kita dapat cuti esok..hehe ;p

Mak Su said...

yea, sukanya hati ! tak pernah saya suka sangat tengok bolasepak sejak selepas era Super Mokh. Khairul Fahmi macam junior Spiderman Aru... iya ker ek?

Oasis said...

First time dalam sejarah saya tgk bola. syabas ye Malaysia

Cik Pah said...

yes.. dapat jugak cuti akhirnya.. thanks najib

gud job malaysia team..

Pala Maldini said...

haha.. dahsyat juga penangan bola kalau menang eh ? kalau kalah, semua buat tak kisah..

Anyway, MALAYSIA BOLEH!