Monday, December 13, 2010

S.H.I.T

kau yang busuk hati

PETIR!!!!! hambek kau

pekaqlah kaoooo
kau memang busuk hati

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

16 comments:

cikceriacorner said...

mak su..mcm cite otromen..bleh fire org mcm petir..heheheh..sabau ye maksu..biaula org wat kite..tp Allah lg Maha Mengertahui..skrg byk yg akan dibayau cash..

♥ manje ♥ said...

salam maksu...

nape ni? sabar maksu

Anitadahahs said...

errr..
sabar-sabar Mak Sue..

PuteriKureKure said...

meh sini saya fire org tu.

[-suziey-] said...

uish sbaar maksu..jgn marah2..hehe..

Mak Su said...

thanks cikceria, manje, anita, intan, suziey - saya dok imagine saya jadik otroman dan firing kat orang yang busuk hati... hi hi hi, lega skit dpt luahkan perasaan kat sini

ct rahani said...

sabo ye maksu.. x pe berangan jd otomen.. mana tau jd otomen betul2 nti.. leh terus fire org.. ekekeke..

Kakzakie said...

Salam mak su,

bila marah dah ingat apa kan... syukur dah lega bila dah hambur kat sini.

kakak ada novel Shahnon Ahmad - Shit.

Mak Su said...

ctrahani, ;)

kakzakie, no worries, sy x pernah mrh dpn org, org kata saya ni adalah human being yg tak reti langsung marah sbb saya jenis memendam kelukaan, kedukaan - tu sebab saya tersiksa selalu

Mr feckry said...

wah marah betul ni

atty's said...

Salam Maksu

sapa lah yang busuk hati nie ye.

kella said...

apa agaknya tu maksu...
sabar ya maksu..

ps: maksu, nanti boleh nak mintak tolong maksu doakan kawan saya? deena, dia tak sihat..

Oasis said...

haha...tgh2 marah pun sempat buat lawak mak su nih.

nabilah_2908 said...

nape ni maksu...

ada org dengki lagi dgn maksu yer..? sabar bnyk2 eh.. senyum la sikit...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

HEMY said...

hahaha..marah betol ni..tgh bygkan maksu dengn kostum cm witch tu kan..leh seru petir

ze said...

maksu marah sapa ni...? toleh kiri kanan jap....