Tuesday, December 21, 2010

Pelik - Sudah menjadi batu

Pelik - memang pelik juga, kenapa makcik manis? hahaha. Suka hati dia lah. Selain dari itu, saya juga acapankali dipanggil makcik cute, kakak cantik, makcik cantik, muka manis :)

heh heh heh [gua tengah kembahaannng ni]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sudah menjadi batu

ini madu dari CH - bagus untuk batuk-batuk gatal-gatal tekak,

ini madu dibeli di zoo negarabuat macamana pun dia maintain jer .....apakah mereka sudah berubah
menjadi batu?
Buat tempat sangkut getah pun elok ni... recycling.

p/s: siapa itu #219 ek? puas diintai tapi tidak juga ku terperasan siapa namanya.... [follower 219]

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

13 comments:

Ummi said...

selalu kalau beli madu kat cameron, beli yang dari sarang kat kea farm, memang original

Ummi said...
This comment has been removed by the author.
Ati Masrif said...

salam kenal maksu muda,

terima kasih lawat blog kita

kita flw u ahh...

NO. 220
ada gift no. tr cantik tak..hihi

Cik Pah said...

itu campur gula ker kak..tak asli lah camtu gamaknye

ejaMaria said...

klu keras jadi batu tu... tak ori la Mak Su... madu sifat dia panas... takkan mengeras...

*anak yg kecik sgt suka makan madu... satu hari dia demam dgn tekak yg merah... bila jumpa doktor dan britau dia suka makan madu 2 sudu teh tiap pagi... terus kena marah dgn doktor... doktor kata panas... sbb tu demam... ;p

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

madu ori kalo masuk esbok dia tk beku kan....

Softtouch [Hanim] said...

haah nape ye dia beku mcm tu?

Mak Su said...

entahler... orang tu kata ori, ori... so saya beli ler... hu hu hu

SUZIE APAI said...

info..klu nk beli madu, jgn beli yg ade buih2@gelembung2 sbb itu tandanyer dh di campur air..

klu madu tu ade mendapan, maknanyer ia dh dicampur gula...

carila madu yg likat, pekat, tdk berbuih2, tdk mendap, apabia digoncang pun dia stabil...

anntaj said...

salam mak su...manis menawan..

HEMY said...

mpk sgt byk gula

DrSinga said...

weiihhh..
:)
binatang zoo negara manakah yang menghasilkan madu..

rasp said...

rajinnya membeli madu...
w'ouls jarang jarang beli madu...