Sunday, December 5, 2010

My Minute Survey Part 2 of 1

Sebelum mula jawab survey, terimakasih buat sumpit yang mai dari qalish.com atas kesudian follow blog ini :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tag ini dikenakan oleh Kella, katanya nak mengenali aku lebih dekat. Kalau dah kenal dekat nanti jangan pula rasa bosan ngan maksu ek, sebab maksu lebih diam dari diamnya 'silence is golden', maklumlah, soon pun nak jadi 'golden gegerl' dah.... hahahah

Aku buat posting jawab tag ni dalam 2 fasa, macam projek pembangunan, ada beberapa fasa [lepas tu tak cukup kewangan boleh bankrap, oops!]

Perkembangan terbaru, tag ini juga dikenakan oleh makdaraTerdiva. Sorri ya Kella dan mdt, saya jawab secara instalment, macam bayar loan kereta , hahaha.

~~~~~~~~~~~~~~~~
Part 2 of 1

-Today did you-
Talk to someone you like? : ya ada
Kiss anyone? : ya ada
Sing? : ya ada
Talk to an ex? : ya ada... apa? Ish! Mana ada!
Miss someone ? : ya ada
Eat? : ya ada-

Last person who-
You talked to on the phone? : anak
Made you cry? : ya ada, a few weeks ago
Went to the movies with? : family, tengok avatar
You went to the mall with? : keluarga
Who cheered you up? : keluarga dan anda semua

-Have you-
Been to Mexico? : tak
Been to USA? : tak-

Random-
Have a crush on someone? : tak
What books are you reading right now? : tak baca buku sekarang ni
Best feeling in the world? : kejayaan
Future kids name? : relaxlah, 4 orang dah cukuplah tu
Do you sleep with a stuffed animal? : tak
What's under your bed? : tak ada apa-apa

Favourite sport(s) : badminton
Favourite place : tepi pantai
Who do you really hate? : manusia sekarang yang perasan dia maksum kerja nak komplen orang saja konon dia tu dah dapat jaminan syurga ker hapa?
Do you have a job? : memang ler ada, tapi tak suka
What time is it now? : 6.26am, tarikh 5 dec 2010

Lepas ni akan letakkan Part 1 nya pula.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

10 comments:

Suzi said...

salam Mak su,
wahhh rajin bangun pagi2...jwb tag.
selamat berhari minggu mak su.

Mak Su said...

a'ah suzi, sbb kat umah baru ada kesempatan

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
ingatkan tadi gua terslah blog..dah lain..
rajin rajin ber tag mak su..paksu tak tolong ke

Kakzakie said...

Salam Mak su,

Tahniah dah selesai dah assgnment. Puas. Tapi kena tunggu lagi satu.

aNIe said...

Maksu...akak paling malas bila kena tag... last2 siapa yang tag akak mesti stop kat blog akak je...sebab akak tak tag orang lain...

rieyana ynn said...

mashu...header..tu entam jew nak tulis apa''ekekeke...semua nyer ikut kreativiti mashu..;D

Mak Su said...

brutalsolo, santek dak blog maksu ni? hi hi hi

kakzakie :)

kak anie, sy pun tak tag orang lain, sekadar buat gitu gitu jer

yana, oh gitu, insyallah kalu ada idea, maksu nak join gaks ler...

kella said...

hehehe.. terima kasih ya maksu! haa.. samalah sport kita! badminton..! :)
ooooo... puas gak baca semua ni! tima kasih.. L:)

makdara TERdiva said...

ade ketika best buat tag ni & ade ketikanya menyampah..haha!
thx maksu sudi layan tag yg saya bg..i lebiu lah!

fizz said...

maksu...

tak sangka maksu suka main badminton jugak..bolehlah nanti kita main bersama..hehe D:

saya rasa macam nak buat jugak tak ni, boleh tak...saja gatal tetiba nak buat..haha