Friday, December 10, 2010

Memang rasa macam nak mati

Aku sekarang sedang gigih ikut workout kat tv sebenarnya, tiap hari jam 6pagi. Baru sat tadi si kakngah cakap, "mak, ada perubahanlah badan mak".

Aku pun tak tentu hala macam kucing hilang anak cari kamera nak ambil gambar, eh wah... [tapi tak naklah, baru kurang 3 milimeter jer ni, hahaha].

Aku tanya part mana yang nampak kurang, dorang tak leh cakap. Aku cakap kat dorang, "jangan nanti mak dapat punggung proton saga aerobek versi 80an sudahlah, trainer kat tivi dok suruh clea, squat, clea, squat, toes, knee, elbow, bisep, clea, squat".

Tapi sekadar ikut program workout kat tivi pun sudah cukup memeritkan, ingin saja aku pilih untuk tidur, sebab memang giler penat jenis latihannya, maklumlah, nak body macam ervar mendex katakan.

Trainer tu kata, 'i want you to feel like dying'. Aku reply, 'memang rasa macam nak mati dah pun, naik semput'.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

14 comments:

Yunus Badawi said...

Cayalah mak su. Semoga nanti bentuk badan mak su macam ervar mendex hehehe

Mak Su said...

yb, aauuuwwww

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

miahahaha....maksu...bersama2 la kita....hehehe....den pun sonam kek dopan laman yo.....pas suboh je la,....gelap...org tk nampak..kekeke

pB said...

tahniah Mak Su


sebab


mak SU bersemangat tinggi

rATu kEBaYA said...

harap2 tercapailah ye maksu...

psst.. maksu chanel mana tu.. rasa nak join jugaklah

- GC - said...

ishhh.. malu lak dgn maksu.. ni nak kena workout jugak nih..

Pala Maldini said...

chaiyok! chaiyok!

lihat pinggang ku.. ramping kan... hehehehe

~ yus ~ said...

Chaiyok maksu.

Maksu ni, pagi2 buat saya ketawa tau bila mak su kata :::Aku pun tak tentu hala macam kucing hilang anak cari kamera nak ambil gambar, eh wah...:::

DrSam said...

salam maksu. ini semangat baru masuk tahun baru ke mak su? apa-apa pun saya sokong usaha murni mencapai statistik ervar mendex tu...:)

PuteriKureKure said...

6pg maksu? gigihnyaaa~

antalya said...

gigihnya.good luck maksu

Cik Pah said...

wah..cayalah maksu.. nnt mesti selim melim kan.. tapi eve mendes tu mmg super sexy lah..

a r y a t i said...

hi kak :)

ct rahani said...

chaiyork maksu.. yakin boleh.. hehe..