Thursday, December 30, 2010

Last 2 days of 2010 HAHAHA

Forward dari emel, tajuk asal adalah Last 2 weeks of 2010 HAHAHA

tapi aku tukar guna warna merah mengikut kesesuaian tarikh

This year has only 2 weeks DAYS left
Have you seriously thought of that?

It means:
· 2 more working Mondays
· 1 more salary cheques cheque
· less than 1 working month
· 2 weeks days to plan where you will be, coming New Year
· And, 2 more weekends dah habis dah

OMG Ya Allah, in 2 more weeks days, another year is gone but still remain poor
alamak........

7 comments:

Fida Ghazi said...

..... tapi bahagia kan mak su???

takpa.. bahagia juga nikmat...

miloais said...

cepatnya masa berlalu...
dah tahun 2011

zino said...

selamat tahun baru mak su..

Cik Pah said...

remain poor ? hemm not for me.. bagi saya tahun 2010 adalah best dan sgt challenging ..

Kakzakie said...

mahu lebih cemerlang tahun 2011...
mak su dah tak nak kerja dgn org kan... kakak tunggu apa business mak su tu...

Oasis said...

lmbtnya nak tunggu tahn baru ni. Tak sabar.

Mak Su said...

saya tak tahu nk ckp apa, cuma ucapan selamat tahun baru 2011 buat semua, moga impian dan mimpi2 kalian tercapai dan indah2 belaka