Sunday, December 26, 2010

Jalan dengan anak-anak

Jalan dengan anak-anak, cuma dengan 2 anak. Yang lagi dua tu banyak sibuk, orang dah besar....... hu hu hu

Ingat nak pergi tengok wayang cerita hantu limah tu, tapi wayang penuh, yang kosong tu pukul 11.3opm. Aku takut nak tunggu, takut prop original tunggu time keluar dari panggung, huhuuu huuuuuu

So biarkan kaklang beli buku cerita kat kedai buku ni, Sementara aku dan w tunggu di kerusi yang disediakan untuk orang yang lenguh-lenguh sendi dan lutut ;pMula-mula aku ambil gambar w, lepas tu w ambil gambar aku. We take each others picture ;)

Kemudian belanja mereka makan. Budak ini RINGAN tulang , rajin menolong di dapur dan di rumah, adakalanya tak perlu nak pekik-pekik, mulutnya agak berat, macam mulut aku yang jenis berat ni ... ;p
SEdap tak? eh..... who's big paha is that?

Cuci mata di My Special Mall

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

18 comments:

wahida said...

saya x tgk lg hantu limah tu kak...huhuhu...

PinQib said...

hehe..
comel la katakter w

kakpah said...

kita pun gi jenjalan tadi. Saja je nak bagitau hehe..

Nia Dhani Nasir said...

Paha siapakah itu???

Nia Dhani Nasir said...

Paha siapakah itu???

Zareda Norman said...

jalan dengan anak anak memang bes.. sempoi aje kan mak su

Mak Su said...

wahida, org kata best

pinqib, hehehe

kakpah, tak jumpo pun... ala.....

nia dhani nasir, oops!

zar, yeap, girls only :)

shasha said...

arwah mak dulu kalo dia panggil 2 kali tak datang bole kena kejar tau...heheheh

Tihara said...

peha maksu ke tuu

SUZIE APAI said...

awww............sape pnye peha iteww?

tingin gak nk tgk hantu mak limah tu..tp time tak kena la.

aliaaroslan said...

jalan-jalan tengok kerenah orang best jugak..

~ yus ~ said...

Paksu nya tak ikut sekali ke kak?..:D

ckLah@xiiinam said...

Macam kakPah...kita pun nak bagi tau, kiita jalan-jalan tadi. Hehe

zino said...

jalan jalan penutup la kot sebelum buka sekolah hehe

MOKCIK AZWA said...

Maksu...hehehe..tengok 11.30 malam citer hantu pulak tu w/pun citer komedi tapi tetap seramm gak kanss hahaha...

berjalan2 dgn anak2 memang best..

PuteriKureKure said...

bestnya jalan2. :)

saya jalan2 area sini2 je maksu. nak pi ipoh pon terpikir2 saya ni larat ke tak sebenarnya. hehe.

rasp said...

anak2 i yg besor2 pun payah nak ajak jalan sesama...
kecuali kalo dorang ada nak membeli barang :)
i pun lum tgk citer hantu mak limah tu lagik..tingin gak nak tengok...

Cik Pah said...

rugi maksu tak tengokk. boleh release tension tau kalau sesekali berriadah camtuh