Monday, December 13, 2010

Gambar BuAt kerja2 di DaPUr RuMAh JIRan

Day 1




Day 2

Banyak lagi benda nak kena dibuat, kena tunggu hari minggu yang akan datang, ataupun mungkin hubby akan cuba buat di waktu malam, tapi gila penat ni...... nak pasang tiles, nak taruh dapur glemer. Nak pasang pintu kabinet dan macam-macam lagilah.

Terpaksalah mereka masak di living hall buat sementara waktu.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

18 comments:

Kakzakie said...

Salam mak su,

Bukan mudah buat renoation nie. kena ada kesabaran yang tinggi kepada yg membinanya dan juga tuan rumahnya. Mask dekat living hall. Ha..ha...

aNIe said...

Maksu...nak buat dapur glemer kenalah penat...kalau tak nanti tak glemer...heheh... Masak kat living hall pun takpe.. janji nanti dapur cantik...

rATu kEBaYA said...

takper maksu.. lepas ni boleh masak kat dapur lawa pulak.. mesti hati gembira je

Mak Su said...

kakzakie, kak anie, ratu kebaya - sian kat jiran saya, tapi dia nak dapur yg cantik gituler, kitorang x dpt nak offer gunakan dapur kitorang, mcm tak terlarat plaks nak support... hu hu hu

inipun asben tak cas mahal

ezzati said...

waa..buat sendiri ke..pandainya

Abang Long said...

Ada juga yang bernama dapur glemer ya ? Bila masak yang glemer, jangan lupa pangggil Abang long. Jom datang ke kedai Abang long .... :)

su said...

makin meriah la nanti nih maksu! hehe..

Mak Su said...

ezzati, paksu pandai bertukang

abang long, tq jemputan... seronok nih

su, umah jiran ler, katanya nak buat house warming nanti

sayangsayangibu said...

bagus tul, bekerjasama mcm wondepet ;p

Peminat Katie Holmes said...

takpe. buat sendiri lagi puas.

shasha said...

wahhhh!!! lepas ni bole bukak company sendiri tak mak su?

Oasis said...

Wah!!! Mak su mmg hebat, rajin bantu suami buat kerja. zmn skrg ssh nk cari perempuan cam ni kan.

Hanis Azla said...

wah, rajinnya menolong sama.. bagusnya bila suami boleh bertukang mcm ni. dapur mak su sure cantik sbb boleh buat ikut citarasa sendiri..

cikceriacorner said...

mak su..bestnye dpt masak kat dapo glemer..:)

Silbiabigail said...

yg paling payah nak pasang tiles la plak.. kena lak yg kat dinding... whuuuaaarggghh...
tp rasanya cust mak su ni dh demand wat dapur ni 2 bulan lpas agaknya kot..

makdara TERdiva said...

maksu..rase2 kalau nak guna khidmat mereka2 tu tuk renovet rumah MDT..rase2 bole ke idak?? hehe!

en_me said...

naper x masak kat umah makk su jakk.. kowserr

Mak Su said...

Thanks all, errr, yg menolong tu anak saya, bukan saya, heheehhe.

silbi, lama, sbb tunggu dia dapat duit [teettt].

mdt, alahai

en_me, dorang tu 10 beranak or 11 beranak, hi hi hi