Friday, December 24, 2010

Empat puluh dan satu

ku tarik nafas panjang-panjang

namun hampagas

aku ini baru sahaja ingin bermula

kala sisa-sisa umur kian merongak

hari pula sudah berada di, senjakala

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

15 comments:

~ yus ~ said...

Birthday maksu ye?

Selamat haru ulangtahun...

- jinggo - said...

kabare mak su
harijadi ker....

semuga panjang umor

Cik Pah said...

selamat ulangtahun maksu..

rasp said...

cam bunyi birthday je...
hepi bufday sis...

cikceriacorner said...

eppy besday maksu..moga sihat dan ceria selalu..syg maksu..mmuuuahahahha..:)

Oasis said...

Ingat mak su, kita kn sentiasa awet muda...bantai je petua2 lama.

atty's said...

selamat harijadi maksu..semoga murah rezeki dan sihat selalu.amin

wahida said...

ayat puitis betul...saya agak, ni mesti birthday maksu...kalau betul, saya nak wish hepi birthday...yg ke berapa yek?

kak Erna said...

salam mak su..umur makin bertambah ye..tak pe mak su..janji mainten..masih kelihatan muda..
selamat hari lahir mak su..

Mak Su said...

errr, ttterima kasih semua [naik gagap aku dibuatnya]

bukan besday saya pun, besday saya ke 41 adalah pada bulan oktober. tak cover umur pun.

saya baru nak memulakan hidup berniaga, tapi hari tu ada rasa tak sihat skit, tu sebab ler buat sajak ni, hi hi hi

doakan kejayaan saya :), biarpun kematian mengintai setiap masa dan ketika

MOKCIK AZWA said...

Semoga berjaya dalam perniagaan 40 + 1 itu hehehe

Yan said...

yan doakan yg terbaik untuk maksu

Mak Su said...

tq mokcik azwa, tq yan :)

sayangsayangibu said...

selamat hari lahir maksu
semoga diberkati dan dirahmati Nya..

PinQib said...

oh maksu. bulan oktober
happy belated bday maksuu