Thursday, December 2, 2010

Contest Mimik Muka MENARIK

Contest ini adalah anjuran Cik Cikin di blog ini dan aku pula sebenarnya telah ditag oleh Yana yang bermastautin di sini. Sekali-sekala join contest bagus juga, boleh menambah kenalan di blog :D

Tarikh tutup contest ini adalah pada 25 Disember 2010. Dan aku nak tag 3 orang:-
1. Sri Hani
2. anitadahs
3. pinQib

Seterusnya, inilah gambar yang aku pertaruhkan. Kelihatannya aku sedang suka sangat tu, sebab nak balik ke rumah, selepas joining kompeni outing 2 hari 1 malam di tepi laut. Tak selesa dikelilingi sekadar oleh handai-taulan dari tempat cari makan yang sama, aku lebih senang berada dalam lingkungan anggota keluarga, terasa lebih selesa....Okey, that's all, ciao... thanks Yana sebab sudi mengetag maksu.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

13 comments:

cikceriacorner said...

salam mak su....kita kembali lagi setelah lama menyepi...hehehe..miss u mak su..:)

Melur Jelita said...

Wahhh...jelitanya Mak Su, kesukaan hatiku...akhirnya dapat juga ku tatap wajah mu...he he

Melur Jelita said...
This comment has been removed by the author.
Melur Jelita said...
This comment has been removed by the author.
Melur Jelita said...
This comment has been removed by the author.
aNIe said...

Maksu... patut lah nampak ceria...dah nak balik jumpa famili... semoga berjaya Maksu

kella said...

hai maksu! tak sah kalau hari hari berlalu tak singgah umah maksu! hari ni sempat singgah jengukmaksu!

wah.. itu maksu ya! :)

eiela said...

gud luck untuk contest nih.

Latest Entri :
Bila Si Dia Bertanya
Ya Allah Masaku Dah Tiba

one said...

salaam
c jamilah itu,tetap ayu posing ternganga sekalipun..

rieyana ynn said...

mashu nampak happy kat pic ni...;d

en_me said...

ammvoiii makk..

sumpit said...

Gud luck... meh join contest di www.qalish.com. ada domain percuma untuk dimenangi

Anitadahahs said...

mak su!~
semoga berjaya!
neway tengs tag Anita,tapi tah sempat join tah x. Line internet tak bagus sbbnya.huhu :(