Sunday, December 12, 2010

Badan atau Tulang

Keluar dari bilikair, budak2 ni tiba2 buat muka terkejut! "Mak! putih sangat muka mak ni, lain macamlah".

Kuss semangat, nasib baik tak terlucut towel.

Aku pun terkejut, aku mandi macam biasa saja, gunakan pencuci muka yang bukan dari jenis-ukurlah-sendiri tu dan senyum-depan-cermin tu.

HHmmm, aku cuma risau satu jer, takut nanti laki aku tanya, "ni mak hang ker tulang? putih sanggaattttt".

Terimakasih ZE, masih sudi follow blog saya :)

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

10 comments:

kak Erna said...

nasib baik bteul mak su..kalau tercabut towel..naya..depan bebudak tu..

~ yus ~ said...

Maksu, saya tag maksu untuk join contest pertama Komensen ni. Sudi-sudikahlan join...:)

DLSJ Sahrul (nbk466) said...

Ish..biar benar ni Mak Su..1st pasal muka terlalu putih..2nd pasal tuala yg nak terlucut tu..he.he.he..

shasha said...

pakai pencuci muka apa sampai jd gitu mak su?

Mak Su said...

kak erna, shahrul - hi hi hi

yus - wokeh, akan terai

shasha, ntah, jenama tepung gomak kot, hahaha

pB said...

jangan tersilap boh clorox , dah ler

Mak Su said...

pb, hahaha

Oasis said...

Bagi petua siket Mak Su...

Mak Su said...

pb, hahaha

oasis, mana ada petua, hahaha

ze said...

sy berbesar hati mak su... hehehe

tkasih jua masih ingat kat sy...