Wednesday, December 8, 2010

Babywear Ring Sling hip carry

MySpecialMall

Okey uols, sebelum ini kita telah teliti cara-cara pemakaian babywearing gaya cradle carry yang sesuai untuk bayi baru lahir. Hari ni adalah cara-cara untuk mempelajari penggunaan babywear gaya hip carry. Jum lihat gambar, dan ngap/grab maklumat [sebab saya tak reti nak cerita camana nak memakainya dalam bentuk penulisan].Sepertimana yang ditunjukkan oleh Puan Shais dan anaknya, gaya pemakaian babywear hip carry memang sesuai untuk bayi yang berumur selepas 7 bulan. Ingat ya, babywear yang disiarkan di sini dari produk Big Eyes Shop adalah mampu menanggung berat badan bayi hingga 10kg.

Sila lihat di My Special Mall untuk harga-harga dan pilihan-pilihan design.

Tq to kakzakie yang sudi bertanya tentang cara pemakaiannya tempohari.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

3 comments:

zino said...

abang dah tak ada baby.. cucu ada lah hehe.. semuga sukses..

Zareda Norman said...

zar pun dah tak ade baby.. cucu ade ler.. sorang is on de way next year

Mak Su said...

abg zino, zar - tq, mintak2 adaler ibu2 muda berkenan :)