Monday, December 6, 2010

Babywear Ring Sling cradle carry

Berkenaan bisnes di My Special Mall

Sebelum ini ada kakzakie bertanya tentang cara pakai ring sling, di sini saya nak letakkan gambar-gambar cara pemakaiannya. Buat pengetahuan ramai, ring sling adalah pilihan utama buat bayi yang baru lahir kerana cara dakapan yang erat membuatkan bayi rasa selamat dan amat disayangi. Ia ada 3 cara pemakaian iaitu gaya cradle carry, hip carry dan back carry.

Hari ini kita pelajari secara penelitian gambar-gambar :- cara pemakaian baby wear cradle carry [saya nak cerita tak pandai, maklumlah, anak-anak dah besar, tapi saya pasti ramai ibu-ibu muda memerlukan babywear ini] :D

Gambar2 adalah hak milik Big Eyes Shop
Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

6 comments:

PuteriKureKure said...

saya ada satu ring sling ni maksu. tapi tak pernah pakai sebab tak reti nak pakai. hehe.

Mak Su said...

OOHH... intan, cuba call puan shais untuk tanya cara pakai

izman said...

err... kuat ke menanggung berat anak tu maksu? (soalan org lelaki)

Mak Su said...

izman - kuat gaks, boleh dipercayai

MOKCIK AZWA said...

Kami di kampung memang guna kain batik lepas untuk mengendong, mendukung anak..semua boleh buat, hip to hip, back carry, cradle...tapi main ikat jer.. tak guna ring nie. Saya memang tercari2 ring sling ni sejak beberapa tahun lalu tapi nan ado..anak dah besar baru jumpa kat blog mak su ni..hehehe

penggunaan kain memang very the selamat...orang asli pun gendong anak dorang guna fesyen cenggini [minus the ring of coz hehehe]

Cik Iman said...

Cik Iman guna kain batik dengan pashmina :) ok gak