Friday, December 3, 2010

Azam

Budak ni, yang dok beraksi dengan bakul dan bangku kuning tu, telah membuat azam 2 hari lepas, iaitu, 'tak mahu dah hisap susu dalam botol sebab w dah besar nanti w nak sekolah takut cikgu marah'.

Tapi tahan 2 hari saja, sekarang? Back to normal back to reality... hu hu hu

Punca azam tu kerana dia terhilangkan botol susu dia lagi (dahulu pernah hilang sekali ada-diceritakan-dalam-n3-ini.)

Lepas dia buat azam, tup-tup masa main di taman permainan berhampiran, dia ternampak botol susunya! Dan terus azam pun -> hilang entah ke mana.

Thanks to miloais dan Ahmad Tahir sudi mengfollow blog ini :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

11 comments:

PuteriKureKure said...

w masih isap botol eh? hehehe. comel je!

atty's said...

camtu..camne nak g school, balik school baru isap susu

makdara TERdiva said...

kahkah!!! lawak jer W tu..

tahukah maksu yg maksu telah diTAG????

larikssss!

~ yus ~ said...

W masih hisap botol? Berapa umur dia maksu.

Abid dulu tak nak hisap botol sebab lalat masuk dalam botol dia. Dia sendiri buang, terus bercerai botol. Senang kerja Yus..hehe

cikceriacorner said...

mak su..
salam..heheh..sy kan rasenye kalo diberi botol susu sy pon minum..hehe

Cik Pah said...

suruh dia berazam pulak maksu sempena nak taun baru nih..so maksu upah lah dia beli baju ker.. buku ker

Tihara said...

Kemain lg posing budak tecik ni.sy dlu ng btol ssu smpi 6 thn.x heran la mksu.eh,pech rahsia :-)

azmiroy said...

tak pe budak2....lama2 nanti dia malu sendiri bila melihat kawan2dia sudah tidak hisap botol lagi

eis said...

ternampak botol susu dia kat taman permainan dah rindu balik nak hisap susu botol. hehehe..kiut.

nabilah_2908 said...

hehehe..cute je W ni....

umur W dah berapa maksu..?


jom ke APA KATA HATI pulak,
GIULY SI DEMOK

aliaaroslan said...

adik saya hisap puting sampai darjah 2.. tapi malam aje, time tido baru cari. lepas tu ayah saya potong puting tu, dia nampak puting tu tak cantik. terus dia berenti.