Thursday, December 2, 2010

Antik

Teko klasik made in China ni tinggalan dari rumah tua arwah abah dan mak.... aku suka tengok designnya. Entah kenapa. Belum digosoklah, jadi tak tahu whether got magic like the aladdin's lamp or not, he he he.

Aku bawa balik ke sini tapi nak buat apa entah, tak ada idea. Nak kata display pun bukan, letak di corok storage saja.

p/s: Tq cikMeen, sudi folo blog ini :)

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.© 2010 Hakcipta Terpelihara.

15 comments:

kella said...

saya suka jugak la maksu! best best! :)

Choko said...

wat display atas meja ruang tamu pon ok gak maksu..

pB said...

klasik , kan

SyidaGorjes said...

klasik teko ni.ada value di masa hadapan.

Kakzakie said...

Salam mak su,

cantik nyerrr... nampak antique gitu. Sesekali guna minum chinese tea kan ke elok.

PuteriKureKure said...

cerek2 tu semua koleksi antik ye maksu? WOW!!!

maksu should display the collection la...

ct rahani said...

display la maksu.. sure cantik tuh.. klasik n antik..

Zaitun said...

Ramai orang minat barang antik ni harganya mahal.

julietchun said...

kalo kat kedai antik mau rega ribu riban.

Pala Maldini said...

cuba lah gosok.. kot2 keluar jin aladin..

Frodo Baggins said...

... terimbas kenangan masa lalu dengan mak ayah mungkin. phewwww


>>____<<

atty's said...

maksu ..kalo maksu gosok kuar aladin,
jgn lupa minta banje semua blogger ye maksu..hehehhehe

T@sh Sch@ said...

huhuhu
bulan lepas tak silap me .. me jumpa seterika arang kat umah nenek me

cantik dr tembaga ... antik nih .. rasa cam nak amik .. tapi ..

nak maksu jawab tag me lah .. jom mak su

Cik Pah said...

dapat harta ismet di luar negeri .heheh.. cantik kan..simpan dlm almari elok elok.. mana tau satu hari berharga

aliaaroslan said...

lain dari lain