Tuesday, November 23, 2010

Workout Lawan Workstation

aaaaaaa, uwwaaaaaaa, uwwaaaaa -penat weh buat workout ni. Dah lebih 5 hari dah masih meneruskan, tapi penat giler, lemah-longlai.

Kalau boleh pilih, nak pilih jadi workstation jer, best, ada orang gosok-gosok lap-lap kasi cantik, ada orang letak bunga, hias-hias, ada orang letak gambar dekorasi, kan, kan? ?

Bila workout, mula-mula start adalah keluar peluh di ujung-ujung sesi, selepas sehari dua ikuti program, keluar peluh mencurah-curah hingga basah tengkuk, kemudian-kemudiannya keluar peluh tengik aku sendiri tak tahan nak bau, tentu badan aku banyak toksik ni! sohih! Peluh keluar mencurah-curah sampai lencun habis, rambut, tengkuk, belakang, semua habis basah.

Bezanya badan dah mula rasa ringan sikit, firm gitu, ahaks.

Kalau workstation... ? ke sana ke sini kena tunggu you all angkatkan, oops!

p/s: Thanks to cheqna, sudi follow blog maksu ni :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

9 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

wah...kuat semangat ye! bagus! ct dulu konon nak jogging..bole la dua tiga hari. last2...jadi malas. ct kena contohi mak su. yeah!!!

shasha said...

wahhh...mak su pun dah start workout juga...!!

CuTeMiUt78 said...

workout... jgn tak workout...

Zareda Norman said...

teruskan maksu.. kasik fit... zar pun dah nak mula workout semula... :

zino said...

jangan walk out sudah la.. hehe

Kakzakie said...

Salam mak su,

Nak kena ada teman kekadang tu. Kalau sensorang lama-lama cuti sehari, lepas tu 2 hari, lepas tu berhari-hari.

Anyway dah 5 hari hebat tu. Teruskan je.....

Mak Su said...

sitie, shasha, cutemiut, zar, abgzino, kakzakie - insyallah, kena diteruskan kalu nak kelihatan santek, kan... aaauuww

Cik Pah said...

saya berworkout ngan anak anak jerlah.. hari minggu mmg layan karenah diorang pun dah boleh kluar peluh

Pala Maldini said...

go maksu! go maksu! alamak.. terlebih sudah