Wednesday, November 17, 2010

Terima award interesting blog

Terimakasih kepada
KELLA yang sudi memberikan award 'Interesting Blog' ni kepada maksu. Ini merupakan pemangkin semangat agar maksu akan lebih berusaha untuk menambah interest kepada blog ini dari sehari ke sehari, insyallah. moga-moga idea dan masa jadi rakan baik kelak.

Dan maksu percaya, semua followers yang ada di sini, Geng tak kosong, semuanya mempunyai blog-blog yang sangat-sangat interesting, terimalah, sudikanlah, untuk anda juga :D

p/s: raya anda happening tak?

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

8 comments:

zino said...

raya macam biasa.. pagi kat BTR unggu anak cucu sampai.. petang konvoi balik kampong hehe

Mak Su said...

abg zino, bestnyer!!

aliaaroslan said...

raya saya makan sampai tak hengat.

shasha said...

happening dgn daging lembu dan tulang2 lembu je...hehehe

Kakzakie said...

Salam Maksu,

Benar benar blog maksu ini best. kakak dan jadi ketagih mesti nak jenguk walau tak tinggal jejak. Macam pencunri pulak ye... he..he..

Raya kakak balik kampung. Balik rumah banyak dapat daging. Best....

Mak Su said...

alia... oohh... kena ingat balik ni, kena ingat, hahaha

shasha, maksu x amek, sebb semua kat umah tak sukakan daging dalam diet harian mereka

terima kasih kakzakie, ini sebagai pendorong :). saya tak balik kg pun, duduk kat umah ngadap tivi jer.

kella said...

terima kasih ya maksu..

raya kita tahun ini tidak bersama keluarga.. beraya di kl! haru biru kita di dapur sorang2.. heheh.. selalunya, lepas kat mak aje kan.. hmmm...
so far memang makan makan makan je keja nya semalam! semuanya sodap2 belake.. :)

Mak Su said...

kella.... sekali sekala menjamu diri sendiri dgn makanan best2 apa salahnya :)