Tuesday, November 16, 2010

Tag 25 random

Maksu dah pernah buat dah ni, tag 25 random. Malah agak kerap kena tag ini, kenapa ya? Apakah sebab maksu suka sorok-sorok dulu... Tapi sekarang dah tak menyorok dah kan... dah mula berani expose, kan i kata i sekarang ni konsep OPEN. Hehehe. Tag kali ini adalah dari
Gadis kampung separa bandar

Tanpa berlengah, ini hasilnya (baca semua tau, jangan tak baca):-
1. sekarang tiada handphone, tiada blackberry atau apa-apapun, back to basic, public phone ;p
2. boleh bawa kereta tapi tak suka bawa kereta
3. ada 4 anak perempuan
4. anak bongsu dari 12 adik-beradik
5. lahir di tengah malam pada 19 haribulan sepuluh.
6. semalam adalah anniversary perkahwinan saya dengan paksu chot, 18 tahun
7. metabolisma aku dah lemau, badan tersangat mudah & suka menyimpan lemak sekarang ni.
8. dulu suka tengok cerita hindi, sekarang suka tengok cerita tamil
9. kalau nak tengok tivi kena pujuk baby w dulu sebab dia nak tengok kartunnnn ajer
10. tak pandai berbasikal, gayat
11. semulajadi adalah tak suka bercakap, tapi bukan juga pendiam sesangat
12. kalau orang benci, saya tak mahu jual muka
13. tidak berleter, jangan haraplah saya akan enjoy dengar orang berleter/membebel
14. pekerja makan gaji, tapi tak pernah mencintai kerja apatah lagi sekarang ni
15. tidak pandai ambil hati orang atasan itu sebablah tiada siapa mahu rekomen gaji atau bonus yang kencang untuk aku
16. selalu jadi perhatian orang, entah kenapa.... aku pun tak tahu, mungkin sebab mereka gelihati tengok badan aku yang manthop... oops!
17. anak bongsu tapi tak manja
18. ingin nak manja tapi tak reti
19. dengan husband aku taklah romantik tapi gedik, oops!
20. tidak ada mekap kit kerana tidak bermekap pun
21. nak beli kamera dlsr
22. nak cari software yang sesuai dengan kamera dlsr
23. dingin, mungkin banyak kecewakan hati orang dolu-dolu, rasa ralat sesangat
24. suka lagu-lagu rock, ketuhanan, balada
25. suka bila dapat tulis blog

Selesai , puas nak memikirkan :), thanks buat Gadis kg separa bandar sebab sudi mengenakan tag.

Tidak mahu tag sesiapa.

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA, MAAF ZAHIR DAN BATIN - BUAT SEMUA PEMBACA BLOG INI.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

4 comments:

Uncle Lee said...

Hello Mak Su, selamat hari raya haji to you and all at home.
I didn't even know till a few mentioned it at my pondok.

Waaa, now we know about you, ha ha.
I too want to buy a digital camera, but tada duit, ha ha....da beli my Apple Imac 24, ta'berani mention to my isteri nak camera....ha ha.
We got no /phone too.

Very interesting read about you. You are a good lady, Mak Su.
Enjoy the holidays, simpan satu lagu dalam hati, Lee.

fa10 said...

selamat hari raya...

Pala Maldini said...

happy anniversary dan selamat hari raya..

Mak Su said...

tq dearie uncle lee, wish me luck

fa10, selamat hari raya haji

tq pala maldini :)