Monday, November 22, 2010

Ramainya

Ramainya pelajar-pelajar wedding photography (basic) tempohari di Gombak, UIA.

Patutlah aku tak dapat shoot yang menarik-menarik. Hi Hi Hi.
Aku ada di sini, di celah-celah jejaka yang ramai berebut-rebut tu, macam paparazi, mamarazi jer, ahaks.

Tapi ilmu yang didapat sangat bernilai :)

Thank you tenaga pengajar dan crew.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

10 comments:

pB said...

Salam Mak Su

pB is BACK !!!!

julietchun said...

baby w buleh jadi model tu :D

Cik Pah said...

yes.. kalau dah kekurangan model.cik pah boleh gak.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

fuhlamak!!

pasni bleh la amik gambar GKSB plak hehe

LATEST ENTRY

@RASA MACAM NAK LARI BOGEL? KAU MAMPU?

Yan said...

wahh beshnye wedding photographer??

aNIe said...

Salam Mak su... nanti bolehlah jadi photografi ye...

alinac lover said...

wohoo..besh tu

DLSJ Sahrul (nbk466) said...

Cyaiok Maksu..cun tak model pengatin tuh ?? he.he..he..

Uncle Lee said...

Hi Mak Su, where were you in that large group of photographers? Ohhh, the one in red scarf?
Wow! That many photographers?
Nice pics.....
Have a nice day, Lee.

GDIZ said...

awhh,,maksu pun J.O.M juga ye..hehe..lepas ni kena la buat new post gambar2 dr Camera ;)