Friday, November 12, 2010

Ku doakan engkau jadi jurugambar pro dan sukses

Ini sedikit gambar-gambar hasil kerja tangan kakngah semasa mengikuti lawatan kelasnya ke frim baru-baru ini, dan aku seolah-olah nampak bakat padanya.


Aku doakan sukses untuknya sebagai pro photographer (kalau ada usahanya ke arah itu). Nanti boleh kita berganding bahu buat projek wedding photograph, nanti mak belanjalah engkau ayam penyek ya kakngah.. alah, dengan mak sendiri janganlah pow lebey-lebey ya...orait? orait tak ?
Kakngah seronok dapat pegang dslr yang canggih!


warming-up di tepi jalan sebelum memulakan eksplorasi dalam hutan



pokok ini ada talipinggang merah... awak ada ker?

teruja melihat view

Thanks to anip harun, sebab sudi follow blog ni :D


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.


© 2010 Hakcipta Terpelihara.

14 comments:

eis said...

view pandang atas tu mmg cantik la mak su... bakat dr mak su jgk kan..

anymz said...

gamba no 4 tu cantik.
dua org anak akak terlibat dgn photog..siapkan duit maksu...kosnya teramat2 tinggi..lepas satu,satu camera yg harga ribu riban di tuntut tapi jgn risau pulangannya berbaloi2.

shasha said...

bole tahan...!

Cik Pah said...

wow ! mmg cantik lah gambar yg las tu..kene asah bakat lagi kak..sayang kalau dibiarkan.

nabilah_2908 said...

cantiknya gamabr yg last tu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CHEATING IN EXAMS

PnConfused said...

:)


bagus2.. good job!


blanje sy ayam penyek skali yer

HEMY said...

gambar2 ni mak su ke yg amek?maksu polo ke?

atty's said...

ada bakat kak ngah jadi photograper

GaDis CoMeL said...

tolong amek gambar sy bulehhhh?

nottingham said...

maksu, nanti saya balik malaysia, bolehlah suruh anak masuk kuliah saya di upm. kuliah photography. tumpang dengan budak2 degree! hehhehehhe. tapi dia memang talented! kepidap!

makdara TERdiva said...

wowwwww! suka gambar pokok tu.. :)

Pala Maldini said...

good job! practice makes perfect..

CikguZue said...

ada tokoh tu...
pokok2 yang tak bercantum dan berbentuk bagaikan bunga tu mmg cantik. saya dah pernah sampai FRIM masa zaman skolah dulu. Cantik sgt!

PinQib said...

dslr mahal. tp gambar, perghhh..heheh..
insyaallah mksu akan ada dslr sndiri ^^