Tuesday, November 9, 2010

Ketagihan (2)

Aku tak kisahlah kalau aku jadi lelaki yang berginseng, sekarang ni aku dah suka sangat minum kopi tongkat ali with ginseng! I just dun care, whatever...... Macam dah addicted pula dah ni.
Dan lately, aku rasa aku macam dah fall-in-love........ hingga menjadi macam suatu ketagihan pula, with de

.
.
.
.

camera and it's art!
Terasa-rasa macam nak pergi berguru dengan sesiapa, follow sesiapa shooting-shooting, study-study, lalala.
Lepas tu kalau dah pandai, bolehlah aku ke rumah uols and klik klik klik. Dun worry, aku tak mo enterprame punya......

aku kan suka nyorok di sebalik dedaunan gitew....
Lagipun dalam sebarang keramaian, aku boleh blend dan adapt dengan sekitaran at ease.
Tengok tu aku dengan dinding gua dan signboard, sama jer kan.... we blend ;p

(itu gambar lama, masa eksplorasi gua di Gunung Senyum)


Aku tak akan overshadow mempelai, dijamin halal! oops!

Okey ya, remember me, when you need someone to klik klik, please do look for me. I datang dengan lenggang-kangkung ;p


Aku dah cakap dengan paksu chot, aku siap lompat-lompat bintang dan buat shuffel, abangg... belikanlah untuk ayang anje stroberi cupcake blueberry muffin sebuah kamera yang gedabak tu. Dia kata ok, 'tunggu duit epf'. Sukanya!!!


Aku dok tunggu sampai menggigil lutut dah ni (lambatnya lagi.. huhuhu). Kelak time aku dah nak masuk ke pasaran nak bersaing ngan kameraman lain, aku dah easily can ask pengantin to tersenyum, coz gigi dah tak ada, muka happy dan ceria jer, auuwww... pengantin akan tersenyum happily ever after.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.


© 2010 Hakcipta Terpelihara.

10 comments:

kakngah said...

ngidam gak kamera gedabak yg berteropong tu..
tak tau kurun bila blh dpt...huhuhu!!!

puterikurekure said...

maksu, nanti amek gambar cantek2 tau.
:)

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

nk gak ...huu....

PnConfused said...

meh kite berguru sesama maksu...


umah nih dh mcm2 kamera ada... beli yg digitalpon nak funtion lebih kurang sama dgn dslr...


sibuk berbokeh... ;)

roslaini saad said...

Salam..
Saya faham apa yang dimaksudkan ketagihan mengambil gambar...sebab......saya pun sama dah ketagih nak klik,klik......cuma kadang-kadang malu nak ke depan...almaklumlah saiz besar ni..boleh tutup pandang orang lain...heheheheh.

jom kita pi belajar..kalau ada bagitau yer...

Mak Su said...

kakngah, alamak, janganlah tunggu kurun, berkerepot ler saya nanti ;p

intan, insyallah :)

mamarempit, jum jum

pnconfused, oh sifu ku......

kak roslaini, alamak! kita kena adjust dulu ler. hihihi

kella said...

maksu! ada award untuk maksu! your blog is so interesting! :)

Mak Su said...

tq kella, dah amik dah :)

shasha said...

oh..tak sabarnya nak tunggu hasil dari camera gedabak tuh!!

nabilah_2908 said...

lama lagi ke nak dpt kamera gedabak tu..?

moga impian maksu tercapai... ;)


p/s : jom singgah blog sy...ada sesuatu utk Maksu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
APA KATA HATI GIVEAWAY