Tuesday, November 9, 2010

Kerenah

Haritu aku dapati tali pengikat kain telekung dah jadi half-length. Paksu chot pula mendapati yang seluar treksuit recyclenya sudah ditebuk-tebuk.



Lantai bilik pula dipenuhi dengan helaian-helain rambut yang tak berapa panjang. Angkara siapa ni?



Tak lain tak bukan.....
.
.
.
.
.
.
Bila dimarahi, dia kata, 'tak nak kawan'.

Eh wah...yang engkau tu berkreatif ngan gunting aku tak pa ka? Cubit kang.



Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

19 comments:

♥ manje ♥ said...

salam maksu

amboi... da mcm Teenage Mutant Ninja Turtle da dia yek ~

puterikurekure said...

biasala maksu. budak2 camtula...

sib baik w gegirl tau. si khalish tu nanti ntah camne plak pangainya karang.

makdara TERdiva said...

haha! kreatif lg inovatif!

maksu x mengamuk ke????

Anitadahahs said...

hehehe..
budak2 kecik ni memang suka dapat gunting! tu yang kreatif semacam tu..

sabar jelah mak sue, bijak anak tu besar nanti.. :)

[-suziey-] said...

cantiknya umah baru maksu..sori lama xsinggah sini..haih bz sket..

lawakla baby W..semakin besar semakin pandai yek..ekekek:D abis ler sume dia nk gunting:p

Weeda said...

sabar je la maksu...hehe..bebudak...

aNIe said...

Maksu... blog dah cantik...

Baby ni memang tau... seb baik dia tak gunting rambut maksu masa mak su tidur...hahaha

Cik Pah said...

nak jadi ninja dah nih.. amboi..gegirl yg dah lasak ..macam boy

syaf said...

ha3 ragam budak2

shasha said...

pendekar?? drama apa yg dia tgk skang nih?

Mak Su said...

manje, kah kah kah

intan, ahaks, tunggu je ler

mdt, wa layan jer... ;p

anita, anak sulung maksu pernah parangkan cadar sampai terbelah dua

suziey, dah sorokkan dah :)

weeda, laynzz

kak anie! alamak!!

cik pah, dia mmg lasak mulut pok pek pok pek

syaf dulu nakal tak?

shasha, arjuna kot... ;)

GaDis CoMeL said...

biar la anak2 nk tunjuk kreativiti depa. keh3x

kak long said...

dia nak bukak salon...biar lah...!

fiq said...

wah... ada ciri2 ninja sejati dlm diri budak comel ni =)

Pala Maldini said...

mak oi.. kalau macam tu punya gambar, confirm takde 'pakwe' berani tackle.. hehe

"rapat lah kalau berani.."

Suzi said...

huyoooo...blh thn juga anak dara ni ye heheheh...


mcm ninja turtle je...

Mak Su said...

gadis comel, hehehe, paghahlah saya, segala macam kain diguntingnya

fiq, suatu kemestian :)

pala maldini, hahaha

suzi, ninja turtle? hahaha

~ yus ~ said...

:) Anak perempuan ni memang suka main gunting agaknya ye..(merujuk kepada anak saya sendiri pun sama)

DrSinga said...

sila gunting bulu mata dan bulu kening sendiri nak ya!!!!