Monday, November 15, 2010

Don't touch

Hubby pesan jangan sentuh dah pc di tempat cari makan, di mana aku menjawab, 'ok'.

Selepas itu aku terfikir, if I am not allowed to touch computer at the dot dot dot place, what can I touch? I have to touch you know, I want to touch! Touch something!

p/s: terimakasih kepada Dhani atas kesudian following blog ini :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

9 comments:

T@sh Sch@ said...

alamak ...
touch n go jer pun xle ke ??/

adoyai ...


(wow!! layout baru!!)

PinQib said...

mksu beli lar blackberry ker. senang sikit

rATu kEBaYA said...

touch time lunch lah maksu.. sambil lunch sambil touch.. ok tak

shasha said...

heheheh..main touch2 pulak ek mak su...saya bukan takat touch..lebih dari tu lagi tau...camno?

atty's said...

beli blackberry ler maksu

puterikurekure said...

nape takleh sentuh maksu?

Mak Su said...

tash, cantek tak?

pinqib, atty - nanti ler... ;p

ratu kebaya, cadangnya nak uwat camtu ler

shasha, hahaha

intan - orang kat sini tak suka, dorang marah-marah

makdara TERdiva said...

alaaaa..mesti bosan kan..hehe!

tu last warning kali pertama ke maksu?? hiks!

MOKCIK AZWA said...

waduh ada last warning yang pertama pulak dah huhuhu...

how to do work if kenot touch2 la...