Monday, November 8, 2010

Dah dapat, Menang

Salam hari isnin yang sejahtera buat semua, hari weekend yang tak happening buat aku, kecuali menatap monitor lappy dalam keadaan berkemban hangat sebab line asyik down down down.

Aku dengan ini nak berkongsi kegembiraan menerima RM10 saguhati dari kakinakl untuk contest gambar Kenangan Raya Open House tu.

Selain dari itu, makdara TERdiva dah umumkan pemenang-pemenang untuk Oktober Pink Giveaway. Inilah pertama kali aku dapat Giveaway, dan terus berada di tempat ke2. Yahuuuu!!! Thanks mdt!

Selain dari itu, keterujaan menggodek laptop last week telah menghadiahkan goresan dan menang kat jari aku....

atuuiii!!

Paksu chot letak kipas kecil di belakang lappy tu, dan aku tak perasan yang kipas tu tak ada cover.. so apa lagi.. kena sagatlah.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

23 comments:

puterikurekure said...

ciannye maksu. cepat2 sembuh eh.

makdara TERdiva said...

duh! sakitnyeeee...

sakan maksu berBW eh! :D

kakpah said...

atui... terasa macam jariku pula di sagat.

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

alololo.....huuu....tajam ek kipas lappy....den tk pasang...sbb jarang guna kt umah....sbb tk do line..kih3

en_me said...

xnak soh paksu chot urutlarr tewww.. ghau ghauu

Anitadahahs said...

lorr.dah jadi macam tu pulak jari Mak su, kejap lg sembuh la tu. Letak minyak gamat nnt luka cepat kering..

Rozita said...

sib baik cedera ringan je

mak su, kat ipoh masa cuti, ujan sokmo

eis said...

ouch!

Frodo Baggins said...

loorr, asal tajam gilerr?? bahyer

GaDis CoMeL said...

wow.. dpt no.2 GA yg MDT buat tu.. tahniah..

Pala Maldini said...

mak oi... kat laptop pun ada jerangkap samar.. iskh, iskh, iskh..

julietchun said...

mcm kena sagat kelapa pulak :P

KAKTINY said...

aduiii.. sakit nyer.. hhuhu.

wah.. tahniah.. tahniah.. menang adiah oo..

hihihi..

Mak Su said...

intan, mdt, kakpah, mamarempit, anita, rozita, eis - ketaq gaks ler sekejap...

en_me, ghau ghauu

frodo, pala maldini - itulah tu

gadis comel, tq

Mak Su said...

julietchun, kaktiny - tangan kiri sy pernah kena mesin kelapa...sakit wooooo, ada parut tu, sampai sekarang....

kaktiny, tq

farra8979 said...

sakitnye.. adoiyai...

PnConfused said...

suh paksu tiup2 jari tuh kompem cpt elok

fizz said...

salam maksu,

wah tahniah menang..sy memang suka citer menang2 nih....semoga akan terus beroleh kemenangan...:D

moga jari cepat baik, lepas ni kene berhati2 ngan kipas tu..hihi

MOKCIK AZWA said...

Adus...adakah paksu chot telah menerima hukuman yg setimpal? *wink*

Semoga cepat sembuh maksu...

Cik Pah said...

begitu bersungguh2 mengodek laptop sampai tercedera maksu.. apa yg di browse kan slalu tuh?

Mak Su said...

farra, mcm bisa sbb kena besi kipas kan...

pnconfused, har har har

fizz, tq, tq :)

mokcik, huhuhu, tak dok nyer

cik pah, nak baca blog kengkawan ler kononnya, tapi tak dpt

Yan said...

wah maksu... canteknye blogmu...

wa kaljis said...

aduh.. aduh... hati2 mak su... sib baik kipas kecik je...