Tuesday, October 19, 2010

Teka harga cermin

Ketika blogwalking tadi, aku terserempak dengan contest simple dari YAN iaitu contest teka harga cermin. Gambar cerminnya adalah yang di bawah ni. Seorang blogger dibenarkan meneka sebanyak 5 kali, aku dah teka sekali, iaitu RM99.00. Buat tekaan sangat senang, cuma letakkan tekaan anda di ruangan komen di blog YAN.

Klu yang diberikan adalah harga cermin adalah dibawah RM200.00. So, apalagi, mari kita menekan meneka.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

15 comments:

embun d tengah malam said...

5 rat i think

Mak Su said...

embun, mak aii... mahal ek, kayu baik tu... ;D

Insan Marhaen said...

up sikit! 5.90 rat. i think so..

Suzi said...

rm 150 kot hehehe...

Ain said...

gud luck mak su....

zino said...

nak kono tengok kek kodai perabut jap hehe

shasha said...

musim tag dan contest??

aNIe said...

Maksu... betul kata zino... nak kena survey ni...hehehe

Yunus Badawi said...

Lama dah tak beli cermin. Dah tak tahu harganya huhuhu

LiNda said...

Jap ek,
nak tanya cermin ajaib dulu ...

Sahrul Hasmad said...

Jawapan betul leh dpt cermin nie ek? hi.hi.hi...

en_me said...

rajinnyerr join kontest makk..

Mak Su said...

im, itu sangatlah affordable :)

suzi, a'ah ek, perhaps

tq ain

tak acilah abang zino dan kak anie

shasha, en_me, kalu tgh bosan maksu suka layan tag and contest

yb, saya pun gaks

linda, nak tumpang tanya, boleh?

sahrul, apa link awak, tak jumpa pun. tak dapat cermin, dapat angpau jer, hehehee

PinQib said...

pinqib pun da join. heheh

Check out on these:!

Latest entry di:
Present
Lagu Nangis
Ciri bini idaman

Cik Pah said...

vantage punyer cermin.. agak expensive sket.. cantik kan