Monday, October 18, 2010

Melayan tag dari nanaruzana

Hmmm, lambat lagi nak buat siasatan untuk isu terkejut. Tak apa, layan dulu tag dari nanaruzana.

1. Gambar kesukaan anda?

2. adakah anda rasa anda HOT?
Sekarang ni tengah saspen banget, terkejut.

3. cerita pasal gambar: Baby w ketika berumur 1 tahun lebih, di kg hubby, cuti raya puasa, dia menangis sebab kena marah kerana selongkar kain-baju orang.

4. bila kali terakhir makan pizza. Tahun lepas

5. lagu terakhir anda dengar. Umpama Mimpi Dalam Mimpi (dalam Melodi, semalam)

6. apa yang anda nak buat selain menyelesaikan tag ini? Nak menyiasat kat fb.

7. selain nama sendiri anda dipanggil nama apa? ayang anje stroberi cupcake blueberry muffin

8. tag lagi 8 orang:

alice in wonderland

gdiz malaya

kak pah

dr singa

kak ngah

izman

iina di Glasgow

tihara

9. siapakah orang no. 1 kepada anda: officemate

10. kata sesuatu mengenai org no. 5. Kakngah mempunyai blog warna oreng yang ceria.

11. no. 3 ada hubungan dengan siapa? kakpah ada hubungan dengan tadika aulad

12. bagaimana pula dgn no. 4. Kliniknya ada kat Kelang (?)

13. pesanan kpd org no. 6. Hr manager, caiyuk caiyuk :D, buat tag ya.

14. kata-kata cinta utk no. 2. Err.... he loves you ;)

15. adakah no. 7 dan 8 punya persamaan. Ada, mereka ada blog

16. berikan 5 yg anda tahu tentang org yang men-tag anda. Oh... sangat susah ini soalan... perempuan, isteri orang, sedang pregnant, Cheras, Malaysia

17. persamaan antara kambing dengan lembu
goreng pun sodap

18. GAY or LESS?
or (??)

FINALLY, I would like to thank najwa, wak & ati masrif atas kesudian mereka follow blog ini :D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

16 comments:

ckLah@xiiinam said...

Owh....hibanya tangisan tu...

Cik Pah said...

mmg budak umur setahun lebeh suke menyelongkar..cik meen pun sama .. mmg tip top lah kalau dia buat kerja

Tihara said...

tihara?? kena juger..nti laa saya buat mksu..walopon sy dah pernah buat akan saya ushakan dgn jawaban yang berbeda ya.. :p

Tihara said...

cane nak copy pes..asik opocot jek..hins

kakpah said...

kau memang kan maksu...
ni kalau buek tag ni nak kono bagi pongoreh lomang sobatang...

Mak Su said...

cklah, mmg kesian... hehehe

cikpah, kepakaran dorang, ek

tihara, tq :)

tihara, alamak!

kakpah! kui kui kui, janganlah....

MOKCIK AZWA said...

alahai mesti terkejut baby W kena marah tu heheeh

Insan Marhaen said...

jangan nangis ya... tok ayah bagi ais krim, ok?

izman said...

terkono den. nanti saya buat ye maksu.

en_me said...

x baek tau mendera anak tewww.. ekeke

kak ina kl said...

comel dak w masa tu..kecian pun ada bila tenguk air mata dia mengalir.

best ek gi mandi manda kat sungai ni..air sungai sejuk giler biarpun matahari mencanak.

tak nak join contest akak ker?

nanaruzana said...

mekaseh maksu :)

syaf said...

berlakon nagis lagaknya...ngeee

wah tag jer kije nyer yer

[-suziey-] said...

hiks..comel je baby W cry..hehe..

pstt..org no 1 = opismate? ni msti most of the time kt opis je..gigih bekerja yek:D

sahromnasrudin said...

salam ziarah..nasib baik tak kne tag kan..heheheh..pic tue mmg sgt touching..leh meleleh ayaq mata dibuatnya huhuhuhu

PinQib said...

baby W ngah nangis ker tu. napa lain sngat ngn baby w?

Check out on these:!

Latest entry di:
Present
Lagu Nangis
Ciri bini idaman