Tuesday, November 30, 2010

Wedding photographer

Salam riang buat semua, aku terharu sangat sebab encik akiee, seorang Wedding Photographer adalah merupakan pelanggan pertama ruangan Iklan di blog ini. Terima kasih terima kasih banyak atas kepercayaan.

Semoga bisnes anda pula sentiasa sukses dan berkembang maju.

Untuk menghargai pelanggan pertama, saya dengan suka hati nak buat promo, anda boleh cari dia di facebook.com/akieekoakiee [Akie: 0123401804]. Dia boleh mengambil gambar wedding, bertunang, school's events, anniversary dll. Tanyalah apa saja dengannya.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

25 comments:

PnConfused said...

wah3 maksu.... bisnes plak skang

pB said...

moga sukses

Mak Su said...

tq pnconfused, pb - nak cari pendptn sampingan, kot2 boleh dijadikan main income later...

tapi ngambik gambo ni bisnis owang, sy cuma iklankn jer :D

sayangsayangibu said...

selamat maju jaya
buat maksu

Mak Su said...

tq sayang2ibu :)

nabilah_2908 said...

wah..maksu mula berbisns...

good luck.... :)


p/s: kalau letak iklan macam ni..en nuffnang tak tarik balik ke status geli2 tu..?


jom ke APA KATA HATI pulak,
JUS CICAK

Kniedaz said...

wah wah..ada iklan pulak ye..bagus..sudah maju!

Mr PenyuBiru said...

wah! maksu dah maju setapak dalam dunia blogging.syabas!

Mak Su said...

nabilah, sy mmg bukan geli dah... hu hu hu

kniedaz, mr penyu - thanx

GaDis CoMeL said...

kalo buat iklan ni, dpt income ka maksu?

Mak Su said...

gc, depa bayar kat maksu, bolehlah maksu cover duit roti canai and teh tarik, ta ra mahal at all... tengok linkage.

Cikgooden said...

dah start biz...tangkap tangkap gambar ke maksu?....

Pala Maldini said...

wah maksu.. chaiyok! chaiyok!

Farah Alias said...

Salam maksu,saya berminat nak letak banner kat ruang iklan blog maksu ni. Nak call/email maksu, tak tau. Boleh tak mak su contact saya balik? Ni no saya 019-6657302 / farah.shop@yahoo.com

http://silkysite.com
http://hidayatulfarah.com/blog

Tq maksu, hope to hear from u soon;-)

DrSinga said...

WAHWAHWAHHHHH.......
maju setapak lagi..
you go girl!!!

Aleeya said...

wah caiyok2..moga biznes makin maju

Uncle Lee said...

Hi Mak Su, okay...kalau saya kawain nombor dua, I will contact you....ada special discount being your friend as well overseas discount too, ha ha...just joke joke, ya.
...nak chari perumpuan Melayu pandai masak fish head curry, buat best sambal belachan, pakai sarong kebaya lagi pun.

Satu wife Chinese satu Malay ada variety food, kan? Ha ha ha.
You stay young and keep well....have a nice day, Mak Su, Lee.

CuTeMiUt78 said...

wah.. ok la maksu.. buat bisnes plak sekarang ni ya

aNIe said...

Maksu...sekarang ni orang kawin bayar jurugambar beribu2 kan?

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

mak su~~~
kalau alvin nak buat iklan cari jodoh kat sini bole tak??

Mak Su said...

alvin ............. ;p

sahromnasrudin said...

salam ziarah kpd maksu...^_^

LiNda said...

bagus..bagus ...
tabik spring kat maksu ..

Mak Peah Bini Sood said...

terimakseh Mak Su kerana berkunjung ke teratak kualiburuk Mak Peah...salam perkenalan!

PinQib said...

wah,, macam mana. cadang nak wt petak iklan. tp macam malu pulek sbb x femes macam maksu