Wednesday, October 20, 2010

Contest gambar kenangan open house

Kak Ina KL!! saya nak hadiah!! Macamana saya boleh ketinggalan keretapi ni?

Contest gambar kenangan open house ni cuma tinggal 2 hari saja! lalalala, cepat! cepat! dahlah hari ni nanti selepas jam 5 petang sudah tak boleh nak letak gambar dah sebab blogspot ada penjadualan maintenance kelak.

Kak Ina ni saya kenali in person di Gatsby deodorant party di TS dulu. Saya suka mengintai-ngintai blog kak ina kerana kesudiannya berkongsi gambar makanan-makanan yang marvellous juga tak lokek dengan resipi. Tabik kak ina, you are like my elder sister. Betul ni, bukan ampu tau sebab saya memang selalu akan cari kakak saya untuk bertanya hal-hal masakan.

Bagi korang yang ada gambar hari raya yang menarik, berbaloi tau join contest Gambar Kenangan Open House anjuran Kak InaKL ni, tak caya pergi saja tengok hadiah-hadiah yang ditawarkan.

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara, nurazzah dan darkbatman.

Dan, inilah gambar yang saya pertaruhkan. Harap pihak penganjur, pihak sponsorship dan juri berpuas hati :D

Gambar ini diambil di rumah abang long hubby iaitu di Perak. Rumah yang pertama kita orang ziarahi pada hari raya tempohari. Mereka yang di dalam gambar adalah sepupu. Ada 2 orang anak maksu di situ.


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

18 comments:

nabilah_2908 said...

happy betul bila dah kumpul ramai2..

good luck Mak Su.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERANA SEGUGUS KUNCI

~terataibungaindah~ said...

cm best je.haha

sy dah update cne nk wt icon tu..
http://atieput3.blogspot.com/2010/10/onion-icon.html

Cik Pah said...

gelak besar masing masing.. .. hadiah kak ina kl tuh mmg mewah mewah .. ada banyak pulak tuh..
good luck maksu

Cik Pah said...

gelak besar masing masing.. .. hadiah kak ina kl tuh mmg mewah mewah .. ada banyak pulak tuh..
good luck maksu

makdara TERdiva said...

wah! terbaekkklah maksu!

gud luck!

rasp said...

hehehehe...kelakar!
gud luck!

Suzi said...

lawak!

good luck mak su!

Mak Su said...

tq nabilah, cik pah, mdt, rasp, suzi - i need it :D

tq atie :)

julietchun said...

sungguh harmoni :P

sayangsayangibu said...

memacam gelagat ye....

kella said...

maksu!! nk join gak! huhuhu..

aNIe said...

Hahaha...semoga berjaya Mak su...macam2 gelagat anak2 ni ye...

Yunus Badawi said...

Sampai dekat kosong balang2 kuih tu. Mesti sedap kuih2 nya.

Tihara said...

mmg happening pic ni.. :)

kak ina kl said...

oh maksu..terima kasihlah sudi nak join contest akak ni. kelakar habis..tapi kita ikut pilihan juri yer.

alahai camner nak ambik gambar ni msk kan ke dlm fb yer..tak leh lah..

nama akak dah buh kat side bar kanan yer.

SUZIE APAI said...

hahahaaaaaaa.........lawaksssss

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said...

meriahnya..
nak join gak lain kali..

♥ manje ♥ said...

salam maksu

meriah tgk gmbr maksu ni ~