Friday, October 29, 2010

3L

Lompat, Letih, Lena -> Budak w itewww.....

1. Mak, w nak lompat.

jangan, jangan, abihlah koyak rabak kerusi ku....

2. i believe i can fly
3. gaya kungfu mentadak!

4. fuiyoooo!! atas angin!!
5. rambutku berombak-ombak!

6. mendarat safe and sound
7. w letihlah, nak relax dalam tudung saji
8. w! w! aik! dah lena dah....

9. lena diulit tudung saji


Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

18 comments:

nabilah_2908 said...

hehehehe...kepenatan melompat...akhirnya terlena dalam tudung saji... :)

PinQib said...

waha.. teknik gambar hebat woo.. hee. comel jer baby w dalam saji tuh

PinQib said...

waha.. teknik gambar hebat woo.. hee. comel jer baby w dalam saji tuh

~ yus ~ said...

Alahai..kesiannya dia maksu, sampai tertido dlm tudung saji..

julie^beth said...

tudung saji pon, tudung saji lah. janji boleh kroh kroh

Cik Pah said...

tu betul betul tido kat dlm tuh ker maksu

kakpah said...

besar dah baby w. tak kering ketiaklah kau jaga dia maksu hehe..

Suzi said...

baby w melompat utk habiskan sisa tenaga yg ada...pastu senanglah nak lena...kat mana2 je boleh hehehe...

azieazah said...

Wakakakaka... teringat anak2 Kak Azie masa kecil, pun aktif cam ni.

Tapi kita sonok tengok kan?

ckLah@xiiinam said...

comel macam maksu...

Pala Maldini said...

alahai.. kesian nya. Dalam tudung saji di landing nya.. ermmm...

Zareda Norman said...

anak bertuah baby W..

lucu dia landing zzz dalam tudung saji tu :)

Hareez Li said...

waw sungguh aktif lah dia maksu,hahaha last2 tido dalam tudung saji sungguh la epic hahaha

DLSJ Sahrul (nbk466) said...

Kungfu mentadak biasa tgk kat TV, kungfu tudung saji nie first timenya..he.he.he.

fa10 said...

uis... ash.. hiyaaah.. debush... zzzzzz...., penaaaat!

rynas said...

hehhe..comelnya lena dlm tudung saji

Insan Marhaen said...

bila ada maksu snap gambar, w lompat lagi sakan la... rasa macam superkid!

T@sh Sch@ said...

w ni tingin tido dalam boyan ni maksu