Tuesday, September 28, 2010

Pontinanak

Hubby dapat jemputan open house pada hari sabtu ini, 3pm hingga ke tengah malam....

aku saspek, kalu datang awal, boleh dapat makanan

kalu lambat santak ke tengah malam, alamatnya kena basuh pinggan kot, huhuhu

tak pun, kita sama-sama mengilai, jadik pontinanak (bukan pontianak ya)

pontinanak
dibam dibam
dengarkan lagu
dibam dibam
nyanyianku, hanya untuk muuuuuuu

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

15 comments:

Tihara said...

HAHA..LAGU NI MMG KELAKAR..BAB MAKAN2 NI MMG BEST GILEW

luahfikiran said...

SALAM MAKSU,
HEBAT MAKSU NI. KELAKAR DIBUATNYA. DARIPADA SOAL MAKANAN KEPADA PONTIANAK DAN BERPINDAH PULA KEPADA HAK CIPTA TERPELIHARA.

annfrendly said...

hehehe, kalau lewat.. kena basuh pinggan.. baik takyah pegi kan maksu.. hehehe

pontianak..
lagu favret saya tu maksu..
citernye seeeeraaamm..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

sekiranya ada alat penimbang di rumah mak su sila gunakan yek

Zareda Norman said...

kalau lewat makan buah buah aje...

MOKCIK AZWA said...

Maksu ni buat mokcik gelak sajork hahaha..pontinanak hahaha

Jgn pi lewat2 sangat kang kena basuh pinggan pulak hehehe

makdara TERDIVA said...

sy pegi open house siap bole tumpang mandi lagi..haha!

minggu ni smbung lg open house..lalalala :)

kak Erna said...

mak su..pi masa agak2 orang dah tak ramai..

shasha said...

tamau!! nanti mimpi pontianak!!

zino said...

ponek tu kalau nak tunggu sampai tongah malam hehe

Peminat Katie Holmes said...

macam2 maksu ni.

TOKMA said...

Salam Maksu,
Lama dah tak menjengah umah maksu nih. Maaf yer maksu...sebenarnya kan (jgn bagitau kat orang) tokma tak dapat2 dari dolu nak tinggal jejak...hah skang dah boleh pulak. Maksu punya blog nih cecanggih tak pandailah tokma nak gerobek.
Selamat hari raya maksu..bila nak jumpa lagi ek.

CikguZue said...

mula2 baca tajuk...tak perasan pun pontinanak. ingat kisah pontianak betul tadi...hehe

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. akut.. akut

Cik Pah said...

pontinanak ? sama jer kan..