Monday, September 27, 2010

Perlukan semangat itu aku

Aku dah bosan, bertolak-ansur dengan orang - yang mahu aku sentiasa mengalah dan rela.

Macamana nak buat? ? ?

Oh, by the way, nak berterimakasih pada rasp, sudi follow blog ini, moga-moga lepas ni, saya akan lebih bersemangat.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

15 comments:

julietchun said...

ni mcm tarik rambut dlm tepung, kena penuh hati2.

Mak Su said...

thanks julietchun

puterikurekure said...

dah2 maksu. lepas ni maksu wat tak tau je ngan org tu. k?

LiNda said...

biarkan jek..

ckLah@xiiinam said...

Kalau kita sajja yang asyik kena tolak dan org lain asyik beransur saja, mmg bosan kan maksu...

frwls said...

baling mercun bola dalam ekzos kereta dia maksu

Tihara said...

tak pyah beralah laa maksu..sekali sekala kena tunjuk jantan..

Mak Su said...

thanks intan, linda, cklah, frwls, tihara .... huhuhu

Aleeya said...

beralah sepanjang masa pn bosan gaksss.sesekali tunjuk le taring sket yea..cewah aku ..hak3

Peminat Katie Holmes said...

kita sama-sama hilang semangat ni maksu.haha

Dinas Aldi said...

mana aci asyik give give give aja. fikirkan cara terbaek utk take take take pulak.

shasha said...

mak su...saya juga perlukan semangat nih!

kakpah said...

maksu, memang kita selalu bosan dengan kerenah orang..

zino said...

bertindak dengan bijak..

en_me said...

bosan kannns..