Monday, August 16, 2010

Warna-warni Dunia

Sudah-sudahlah buang bayi..... sungguh tak ada perasaan ek..... bangga dah?

(gambar sumber emel)

Doktor bagi krim ni, untuk lenguh-lenguh, warm.

Ada sesiapa nak ke restroom?
Kesegaran di celahan kerikil.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

19 comments:

Jard The Great said...

gmbr pertama tuh... mcm sesuai lak dibuat. hu hu

Mak Su said...

jard, gambar pertama tu tentu member amik dari sutkabar, tentang idea mewujudkan tong bayi, tapi sutkabar apa entah, dia tak habaq plaks

shasha said...

masih sembelit??

Rozita said...

tk lalu nak cerita kisah buang bayi la nih..udah macam musim jer. kena hukuman mati pun dia org tk takut. hukuman allah..lagi lah...

alvin takda umah harga 8juta said...

mak su..jgn lupa warna warni pisang...

sekamar rindu said...

perlu diperbanyakkan tong sampah yg buang baby tu....

skrg ni zaman jalilliyah..

LiNda said...

Tambah 1 lagi tong
utk orang itu ( yg membuang bayi).

Aleeya said...

pic 1st tu ngeri lak tengok..walopon sekadar gambo katun

MOKCIK AZWA said...

bab buang bayi nie...tak tahu nak apa dah..kalau tak nak tu jgn la bunuh...tinggalkan kat klinik ke, spital ker. Ramai orang kat luar tu yang nak dapat anak, tapi tak dapat. Yang dorang ni senang2 jer nak buang..

Cik Pah said...

kalau letak tong camtuh.lagi banyak lah orang nak buang bayi yg tak berdosa tuh.. kene carik alternatif lain untuk membanteras

Yan said...

mak aih... ade tong khas plak eh tuk buang bayi...

T@sh Sch@ said...

ahahaha
sampai adakan cadangan buat tong bayi meh ???... aihhh manusia2 ...

GaDis CoMeL said...

tong buang bayi tu sgt menyedihkan la.. mesti cepat penuh je kan.

shafarina said...

Tengok berita semalam pon leh nangis la.. sian bayi2 tu comel2 sempurna sifat!

Entah apa dalam pikiran orang yg buang bayi nih.

nabilah_2908 said...

kes buang bayi semakin bnyk..bila kerajaan kt hukumn mati bagi si pembuangan anak...makin bnyk lak kes buang anak..haih..

sekrg ni kes amuk dn bunuh lak....

apa nk jadi tah kan dgn manusia skrg...


jom ke APA KATA HATI pulak,
MISS RED SAKIT

Mak Su said...

tq buat semua, sy pun sedih dan terkilan dgn apa yang terjadi, kita pun sudah mula dilanda masalah alam, tidak akan terjadi melainkan atas kekhilafan kita sendiri juga

atty's said...

andai diwujudkan tong tu ..lagi ramai org buang bayi..
tp leh je tong bayi diujudkan ..dan hukuman mati ke atas pesalah buang bayi .bior dia tau ..

AuntieYan said...

Salam Mak Su,

Auntie selalu dapat cream untuk lenguh-lenguh tu bila ada appoinment dengan doktor.

CuTeMiUt78 said...

warna2 duniawi