Monday, August 16, 2010

A Total Blank

Ya Allah, terasa kalut hari ni, entah-entah aku ni...... mengalami acute_amnesia tak????
Aku tak tahu nak buat apa, aku tak tahu nak start kat mana, aku tengok orang terus aku jadi fobia. Aku tak tahu nak tanya siapa, aku tak tahu nak tanya apa... aku.....aku.... forgetfulness.

I think acute amnesia is a disease, yang akan mengena kepada orang-orang yang cute saja.
Aku tak tahu hari ni aku puasa ataupun tidak ataupun aku dah break fast atau belum atau aku tengah tulis blog atau sedang taip sms?
aaaaaaaaaaaaa (jerit2 sambil tarik rambut)

Aku nak ucap terima kasih kepada Tukang Cerita & Fariza, dengan ucapan angpow tu lebihlah sikit, hehehe
eh! aku tak tahu apa yang aku cakap, aku ni umur 4 tahun ker 14 tahun nak mintak duit raya?
p/s: Thanks Tukang Cerita, Fariza sbb sudi folo blog ini (maksu sebelum kena penyakit amnesia)
Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

18 comments:

Masy said...

ahh sudah.. apsal plk ni maksu?

Mak Su said...

masy oh masy.... siapakah maksu? oops! ;p (entahlah....)

shasha said...

acute?? takpe...yg penting cute....hehehh

Mak Su said...

:)

makdara TERDIVA said...

ops! maksu jiwa kacau ke??? hehe

nanaruzana said...

Are u ok mak cute??

Mak Su said...

makdara terdiva, kacau gaks

nanaruzana, ok and cute , hehehe

fa*atip said...

Aku tak tahu nak buat apa, aku tak tahu nak start kat mana, aku tengok orang terus aku jadi fobia. Aku tak tahu nak tanya siapa, aku tak tahu nak tanya apa... aku.....aku.... forgetfulness.

**MEH SINI!! I CUBIT SEKALI!!**hehe

Mak Su said...

faattip, atuuiiii (trus tersedar dari pinsan)

HEMY said...

mak su tak makan kentang time sahur memang jadi camni..korang sume bertenangggg

Cik Pah said...

ohh.patuhlah tetiba sya rase sya pun ada penyakit amnesia nih.. sebab sya cute. hahahahah

Mak Su said...

hemy! ada-ada jer, hahaha

cik pah... ada gaks penyakit ni?

LiNda said...

Mak su ingat Pak su tak ?

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

kirim salam sama pak su..minTAK DIA PUASA PENUH TAHUN NI

atty's said...

kenapa maksu..?

alvin takda umah harga 8juta said...

mak su..
bawak2 g medical checkup..takut kencing manis je..

en_me said...

betullah melayu memang mudah lupa.. ihiks

Mak Su said...

linda, errr... errr, ingat! heh heh heh

brutalsolo, kat saya tak nak pesan ker? aauuwww

atty - tensi kot

alvin - kencing pun jaghang2 hari ni, dehidrate sudah.... ;P

en_me... hahaha