Friday, August 20, 2010

Staring blankly at the monitor

Salam jumaat, eh, dah jumaat dah..... alhamdulillah, kureng skit seksa aku kat 'sini'

Memandangkan pagi tadi tak dapat nak makan sebab gas habis dan kita tak ada spare gas kat umah (melainkan gas natural, oops!), maka kita rasa kita agak lemah-longlai hari ni, nak taip pun tak tentu hala, apatah lagi kalau menaip tanpa lihat kat keyboard seolah-olah staring blankly at the monitor tapi tangan engkau tangkas juga kan, menaip gitu.

Oleh itu, marilah kita gunakan kaedah copy - paste untuk pengisian (tanpa motif):

person 1... oifapfjoaksdjpfaoru89w0ruew890ej

maksu... hik hik hik, . ,mzxcv'asdklfjei[rop1=-385

person 1... cacat lah ko kak..hahhaaa...()@&($YDJkjkospf[u0a

maksu... cacat? akak berlatih staring blankly sambil tekan tekan keyboard dengn lebih gigih7894546512

maksu... 98885819[qeriop'adfj]/avnkls

person 1... ko memang...suka buat aku tegelak sorg2 kak oi....

person 1... KODPAIDUOP &@*(E*(XNKXSL:A

maksu... heh heh he, lailahaillallah, akak serender lah

person 1... hehehee....mcm main paintball kan? ko dah surrender kak? kalau si m, sampai nak penuh satu mukasurat ms word, dia buleh taip tau...

maksu... hih hih hih, maluler akak kat dia

p/s: sebenarnya kita baru found out ada satu orang ni dia looks busy sebenarnya dok tekan keyboard just for the sake of to look busy.

sorilah, ganggu friday uols yang harmoni.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

7 comments:

Jard The Great said...

haha.. sebijik mcm aku buat neh hah.. =p

Cik Pah said...

kalau kat opis nih.. kalau tgh type keyboard tuh comfirm bz.tapi kalau mata tgk screen jer tangan hanya click mouse skali skala means dia tgh membizi blogwalking.hehehehe

puterikurekure said...

saya pon nak try la. hehe.

fsdhgtopWKMG'JGIPE
1++9+9++5546545DGHKJ[OK486-TKldkskjgimspbmdpjhfdkn[j,jp[typu,b;vc,C. 546+746+9841351xcvmkfhgoisnbv;mb.

terer tak saya? hehe.

Mak Su said...

adf'dl;qr[i-9534895j'd'adgja'dgj
(ni saya pnya reply)

nak gelak jer, hahaha

MOKCIK AZWA said...

Saya macam kes Cik Pah hehehe...

85jdnjfhrynd,skklajntahahapapajerlaheheuhuhuhahahselamataberposamaksu

Kniedaz said...

hehehe..xdela buat sampai macam tu kalau tak busy hehe

shasha said...

hehehhe..idea yg bagus utk cover line..