Friday, August 6, 2010

Menjawab tag dari ejamaria

Hari ni macam kosong saja, tak tahu apa nak dicoretkan di blog, oleh itu, mari kita buka buku hutang ;p, dan lalala, aku ada tag dari ejamaria yang masih menunggu dijawab, tanpa berlengah, let's gone......

1. Apakah yang anda akan buat bila anda tahu kawan anda tikam belakang anda? Biasanya saya tak buat apa-apa, saya buat bodoh je

2. 6 orang dihati anda? Husband dan anak-anak, dan parents saya, dan orang-orang yang sincere terhadap saya tanpa mengira kekurangan saya yang amatlah banyak tahap dewa gaban juga sahabat-sahabat yang dikenali di blog -> ramai tu.... dah lebih dari 6 :D

3. Anda rasa anak anda comel? Comel! sebab saya pun comel!

4. Single or taken? Taken

5. Blog yang anda suka? Yang saya sentiasa kunjungi bila-bila saya ada masa

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari? Yang pasti katil mesti kemas setiap hari, bilik tu kira kuis dengan jari kakilah kalau-kalau ada habuk, hahaha

7. Lagu terakhir yang anda dengar? lagu Madonna dia cakap time goes by so slowly, slowly. Time goes by so slowly, slowly. Apa tajuknya entah.......

8. Last text message? none, sebab tak ada handphone

9. Last phone call? telefon anak

10. Hari terakhir anda menangis? Jumaat, Sabtu, and still going on........

11. Senaraikan LIMA warna kegemaran anda? Maroon, putih, hitam, beige, biru (agaknya ler... hahaha)

12. Orang yang terakhir anda berYM? None, don't have

13. Game yang paling anda suka? Game ular di handphone

14. Adakah anda peminta MCR? minat kat vampire rambut pashak

15. Apa perasaan anda jawab tag ni? Excited, ejamaria is remembering me

16. Anda rasa tag ni best? Best! Yeah!

17. Tag 10 rakan anda. Tak apalah, tak tag sesiapa.

Terima kasih Wak Jengkol, sudi follow blog kita ni....

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

9 comments:

MOFASAD said...

rajin tol~

Mak Su said...

farid, mestilah :)

LiNda said...

Suka baca bila kena tag .

Sebab saya boleh kenal mak su lebih dekat lagi . yea..dekat . sangat dekat .

PinQib said...

maksu.. comel la bb baby W ome3..
jee..

maksu x da henpon? ohno, tipuu2 manjer la


Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Muke toya yang comel



Boys never grow up

gee ryder said...

yeke xde hp? tu main game ular kt hp tu? hehe

Mak Su said...

linda, dekat sesangat?

pinqib, gee - maksu tak dak henpon, main game ular kat henpon paksu chot, ahaks

pB said...

salam Mak Su


hujan kat Shah Alam sekarang

Mak Su said...

pb, tak per, tunggu ia reda

ejaMaria said...

hehehe... kite bole geng la - bab buat bodo tu... hehehe
TQ la sudi selesaikan 'hutang'... hehehe