Thursday, August 5, 2010

Kembar tak Kembar

Seperti yang dikongsikan, semalam adalah besday kakak dan w, mari lihat gambar. Seronok kakak yang lebih, w apa tahu, suka bab tiup lilin dan cincang kek saja, hahaha.
whoa, ini budak sungguh tak sabar tau......


Sebagai mak yang menghadapi kemelesatan ekonomi yang merudum rudum tak tentu hala (entah di mana silapnya), aku sediakan karipap dan samosa segera jer, dan keropok apa tu yang berwarna-warni tu, w dah belasah dulu sebaik siap digoreng.

tengoklah dia tu, tak sabar-sabar nak potong kek (cincang kek)

Ha... mari ambil gambar, senyum dan buat tangan pis pis

Terima kasih kepada gee ryder sudi follow blog maksu ek, :D
Selepas diorang balik, senang saja nak kemas sebab semuanya LICIN :), yea yea

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

21 comments:

MOFASAD said...

hahaha....

selamat hari lahir untuk anak mak su :)

CikguZue said...

wahh...
nak sambut birthday pun senang,kan...sbb sama tarikh. happy birthday for both of them. semoga menjadi anak2 yg solehah. amin...

alvin takda umah harga 8juta said...

weeewittttt...
hepi besday...

kak Erna said...

selamat hari lahir untuk keduanya maksu..senang kan beli kek sebiji je..

alvin takda umah harga 8juta said...

mak su..
camna nak buat setting org tak bley copy apa2 kat blog mak su ni??
kalau tak keberatan..minta info skit..

thankss..

LiNda said...

yehaaa
kerja menyenangkan
semuanya LICIN
takyah nak kemas !

Rozita said...

slmt hari lahir...

aNIe said...

Selamat Hari Lahir untuk baby W...cincang pun cincanglah...asalkan dpt tiup lilin...

PinQib said...

happy biday.. :):) to baby W and kakak...



Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Boys never grow up


I’m no good in having relationship

silbi abigail said...

hepi belated besday baby W..! thn depan.. kita pancung kek lak..

zella y said...

selamat ulang tahun ye adik heheh...

wah..nmpak sedap samosa mak su... terliur plak nk mkn samosa pg2 ni... heheheh

Yan said...

woahh ade double bday celebration yer bulan nih.... hepi bday tuk kakak & w toooo

shasha said...

alaaa...takjemput saya pun!! heheeheh...lain kali birthday maksu saya mau celebrate skali tau!

Mak Su said...

tq all :)

shasha, maksu tak peronah sambut besday, huhuhu

mamarempit said...

epi besdei....den pon tk ponah sambot maksu....hehehe

Cik Pah said...

hepi besday kakak n baby w.. jadilah anak yg taat kepada ibu bapa, agama dan negara

Uncle Lee said...

Many happy returns of the day to baby. Love the cakes. Ada lagi?
Love your keropok. I used to buy from Trengganu tu kerepok udang, best tu.
Have fun, and keep well, Lee.

en_me said...

fanjanggnyerr tangan pis ittewww.. ikiki

makdara TERDIVA said...

hepi belated besday utk anak2 maksu.. :)

KAKTINY said...

nanti bebila leh singgah umah tiny.. layan spageti carbonara... jom jom jom..

nabilah_2908 said...

W....nk sikit kopok tu....hehehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
YASSIN UNTUK SI PEROKOK