Thursday, August 26, 2010

Deleting old mails

What am i doing now?

i am deleting old mails, suddenly i saw bunch of mails from that someone (her), i have been keeping her mails since 2008. some jokes, motivational talks, selamat hari raya wishes, menu for raya open house, plan to visit a few houses, normally we will go in pairs...... hhhmmmm

i don't like to clog my mind with fond memories, i like to let go.

am continuing deleting mails, i am letting you go....

:(

with sorrow

p/s: peace be with you, insyallah

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

19 comments:

kella said...

takpe maksu... buka buku baru! lebih segar, sihat dan ceria... :D

takecare..

kella said...

takpe maksu... buka buku baru! lebih segar, sihat dan ceria... :D

takecare..

Mak Su said...

tq kella

makdara TERDIVA said...

barang yg lepas jgn dikenang...kita doakan saja dia..

HEMY said...

tkyah la delete..kenangn..sy pn banyak mail lama..hatta yang surat kertas lagi..simpan sajeee

Mak Su said...

makdara terdiva, simpan di ingatan

hemy, takut mailbox penuh, dan tak sampai hati nak baca emel2 lama.... :(

MOKCIK AZWA said...

betul tu..simpan buat kenangan..tapi email macam tak berapa best..tak macam surat dulu2...seronok bila baca balik surat berjela2 panjang...dari mana dapat idea menulis tak tahu hehehe

doakan kesejahteraan dia disana

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

imil dari pak su buang jugak ke

Sharinginfoz said...

banyak gak e-mail lama2 ni kan

kak Erna said...

mak su..membaca.."menidakkan kebenaran"..membuat kan air mata ni mengalir..baru sangat..arwah..add kat facebook..bagi tau dia ternampak gambar akak masa kenduri dirumah induk..katanya..terasa baru...belum sempat berjumpa kembali..dia telah pergi..
masa akak pun akan tiba jua..

kak ina kl said...

surat lagi baik simpan dari email...sbb tinta dan tulisan di surat tu lagi berkesan untuk di tatap di hari akan mendatang..kalau email tak best simpan..akak pun delete ajer

sekamar rindu said...

salam..

tq mak su komen blog saya....:))

ckLah@xiiinam said...

Semoga beroleh ketenangan di mlm nuzul quran ini...

LiNda said...

Buatlah yang terbaik ..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

manusia tak lepas dari buat kesilapan.

maafkan dia. itu jalan terbaik.

kayteeze said...

Kenangkan yang baik-baik je la Maksu... untuk diri sendiri juga.

SFAW said...

simpan sebagai kenngan, yang lepas itu biarkan berlalu.

noorlara said...

Maksu,
memang kekdadang kita terpaksa melepaskan seseorang dengan memadam semua kenangan yg pernah dikongsi walaupun terasa amat payah dan berat hati. Tapi kalau keputusan itu adalah yg terbaik, kenapa tidak?

Ain said...

ain ada 2 ribu lebih email yang belum dibaca.....

paling banyak dari fesbuk ler....

rasa nak delete jer sume...