Wednesday, July 7, 2010

Miss Call

Aku susah betul nak ajar si kaklang tu buat miss call, baru-baru ni saja dia faham makna buat miss call / tembak henpon.

Kalau selalunya dia akan miss call macam ni,
"mak, telefon adik balik"
"ayah, telefon balik"

ataupun hantar sms, "telefon balik kat rumah"

Dia guna telefon yang selalu digunakan oleh kakngah, selalu kakngah marah-marah, adik habiskan kedit buat miss call.

Ha ha ha

Tapi sekarang dia dah pandai dah, tembak saja. Tiada lagi miss call dengan pesanan suara yang lucu ;D

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

20 comments:

aNIe said...

Hahaha...tu bukan miss call tu...kalau dah call baik cakap aje kan...hehehe...

nabilah_2908 said...

dah puas kena marah dgn kak ngah..tu yg dah jadi pandai..hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
CARTOON & ME

Mak Su said...

kak anie, nabilah - hahaha

HEMY said...

ko kurikulum tak ajar sume ni..kena la harap mak dia yg gagah..ekeke

julietchun said...

jgn dia tembak ke henpon org lain sudah la,ehehehe.

syahira ariff said...

comelnyer
hehehehe
kalau misscall dgn suara kuwang2 kedit da jatuh 20 posen dah sekali call
=]

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

nasib baik dia call tak cakap "miss me???"

shasha said...

misscall yg ada pesanan? cutenya...

Ain said...

pandai jugak akhirnya kan....

Mak Su said...

hemy, hehehe, mungkin boleh buat tusen on this ;p

julietchun, ohhh... hati2, hehehe

syahira, itulah tu....

gadis kg separa bdr, hahaha

shasha, ahaks, gitulah slalunya

ain :D

~ yus ~ said...

hehe....kalau gitu caranya, baik terus cakap yer tak..

Mak Su said...

yus, betoi... ;)

[-suziey-] said...

hahhahaa lawak la ank maksu..adeiiii..yel a baik tembak je..xde la jalan kredit...keeeke:D

pstt layout baru..nice...ceria sket:D

Peminat Katie Holmes said...

hehe. Bese la tue.
budak2.

Mr feckry said...

saje je nak guna credit tu

makdara TERDIVA said...

kalau anak2 saya pulak, selalu guna hp sy utk rakam aksi2 lucu dorang..mmg kretip..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

mok su,ditag.. jemput join contest..

puterikurekure said...

comel je!

Tihara said...

mcm2 hal..pelik pun ada tp lucu :)

aishahumairah said...

hehe..
pape je lahai!!