Friday, June 25, 2010

Menembak suka-suka

Sekarang aku minat ambil gambar, aku ambil gambar dari sana, aku letakkan di sini..itulah hobiku.

p/s: Cik Pingu, terima kasih ya, sudi follow geng yang tak kosong, ke 116 :D


1. aku pernah kerja di sini, Dayabumi :D


2. Ambil gambar cermin kat rumah orang pun cantik gaks

3. merah

4. Buah ijao

5. biru dan nyum nyum nyum
6. Cuba mengeshoot dari dalam kereta, dapat ambil gambar tanglung
7. Apa? fikiran kamu kacau dan berselirat?
8. eh eh, ada makananlah


9. Berjurai tapi bukan rambut

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

19 comments:

Yunus Badawi said...

Boleh tahan hasil kerja maksu. Teruskan menembak. hehehe

Yunus Badawi said...

eh firstlah kali ni. Dah lama tak komen kat sini ngeee

kak ina kl said...

salam maksu..suka dah tak ada read more..dulu akak buat 3 colum tapi readers bising kata susah nak masuk..

fa*atip said...

eee..seram pulak tengok gambor yang berjurai jurai tuuu....

kakpah said...

ingat nembak tupai tadi...

shasha said...

mak su!! leh tahan gak laaa...

Tihara said...

jack n jill tu sedap..makanan juga yg saya nampak..hih :)

Zaitun said...

Ingatkan menembak pakai senapang patah hehehe....

Shukri Mohd Ali said...

fuh...ingatkan apa la yang kena tembak =)

mama zharfan said...

bestnya layan pics ni :) happy weekend yer :)

Mr feckry said...

wa, lawa gambau2 tu, tapi lingkaran akar tu macam tulisan ALLAH la

alvin takda rumah harga 8juta said...

maksu ni photographer kah??

kayteeze said...

Eh... maksu ambil gambar colok ke tu ? Waaakakaa.... Err... jangan kecik ati maksu, Tie baru nak suka ni, hihi..

Ezad said...

tembak..jgn tak tembak

Shais said...

Salam maksu...apa khabar?
seronok juga kalau sekali-sekala ambik macam2 gambo:)

Kniedaz said...

gambar biru (cokelat) tu menawan kalbu la

Mak Su said...

thanks semua, saya bukan fotografer, cuma sesaja jer :)

m.q said...

maksu,
yg pic no 5 tu i like
heheh

julie^beth said...

boleh polish lagi skill. well done mak su