Wednesday, June 16, 2010

HOBIN JANG HOBIN

aku tanya arwah mak aku dulu2 time aku kecik, hobing tu apo? katanya, hontak kuek-kuek. Engkau orang pernah rasa jantung engkau orang kena hontak kuek-kuek?

Aku rasa dah, tadi malam, aku dah baring atas katil selepas tidurkan w, biasalah, after 12pmlah. Elok2 dok menjejeh airliur tidur terlentang lepas baca 3 kul apa semua, tiba-tiba rasa macam kena hobing (jantungku rasa terhentak), aku terkejut. Aku buat dunno, aku tidur-tidur ayam semula.

Lepas tu kena lagi, rasa jantung bagai kena hentak, rasanya macam kena penampar yang kuat dari belakang sedangkan aku tidur terlentang.

apakah ????????????

yours truly nak pegi ijn

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

29 comments:

~aSFaLiZa~ said...

maksu org nogori ke. saya tahu hobin jang hobin dari suami masa mula2 kawen dl. dl dia sekolah kat kuala klawang. tu yg dia tahu tu. huhuhu

shasha said...

mak su..ok ke?risau lak dgr pasal jantung tuh...

kakngah said...

buat check up terus maksu...

[-suziey-] said...

uish apekah itu..hmm g la check up maksu..

kak long said...

salam dr umah kak ngah..

umang ai...
misteri tol tuh..

den pun konpuis...

h a n i e said...

baik g check cepat2 maksu..
hrp2 xde pape.. =)

tasekM said...

ni kena hentak ke kena hempap ni su....? hehehe....




moga su tak apa2 ye...


.

julie^beth said...

langkah berjaga2 perlu diambil

KAMATO said...

maksu, apa tu sebenarnya.... tak pernah dengar hobing2 ni...

puterikurekure said...

takutnya maksu. memang kena pi check la kalau camtu eh.

~fisha~ said...

apakah?... compiuh sungguh!haha..

ain said...

baik gi buat cek up cepat2. semoga tiada apa yg serius ye mak su!

Cik Pah said...

serangan tiba tiba nih bahaya mak su.. gi check up cepat.

nabilah_2908 said...

perkara jntung jgn buat main..

maksu...cept2 la pergi cek yupp...

jom ke APA KATA HATI pulak,
DI KALA INI

Nono Fara said...

Salam, terjumpa blog nie dari blog Enme. Kena tindih ke? Huhu

zino said...

kalau tak hobin honyak yo hehe.. apa kah petanda nya entah..

annfrendly said...

maksu.. pergi jumpa doktor ya...
risau juga ni kalau kes2 jantung.. semoga kesihatan maksu baik-baik aja. amin.

Uncle Lee said...

Hi Mak Su, when was the last time you had a complete medical physical?
Maybe time to go have one.....
At least dapat report card you all okay, no problemos, young at heart and can play golf dua round, ha ha.
You keep well, Mak Su, Lee.

alvin takda rumah harga 8juta.... said...

mak su..
sila jaga jantung mak su baik2 k..
jantung takda dijual kat tesco..
so hargailah jantung..



asal gua merepek??

nge~~

Ibuhani said...

Mak Su.....gi check-up tau....jgn biar2kan sakit tu! Take care :)

m.q said...

pi checkup yer

MOKCIK AZWA said...

better go and get medical check up maksu...

hope everything's ok overthere..

kella said...

baru je faham maksudnya, walaupun sebelum ni pernah dengar...
maksu..maksu jaga diri ya! semoga kesihatan bertambah baik ok.. :D

atty's said...

maksu baik pegi check up..jgn tunggu lelama ye .

Mak Su said...

terima kasih semua, minta maaf kerana buat uols keliru, saya alami "the feel", tapi sekarang ni orang lain yang merasai.....

pak long said...

salam buat mak su...
hibin jang hobin nak lawan ngan kejor yeop kejor....hehehehe

shahrul said...

laaa...oghang nogoyi...tak susah laa den nk koba..hahah..

agak2 napo yo jadik camtu??
salah makan kut...(ado kono mongono ko?)
heee...

:p

soffya cik bulan said...

sayangilah jantung anda...:)

kak ina kl said...

salam mak su..berhati-hati sebelum bertambah teruk..baik gi check yer.