Wednesday, May 12, 2010

SELAMAT HARI IBU

Terima kasih buat anak-anak, terutamanya kaklang, idea ini dicetuskan olehnya dan mendapat sokongan padu dari kakak dan kakngah. Selepas pertandingan kawad kaki, mereka ke pusat membeli-belah, untuk membeli kad dan gift, selepas itu boleh blah.

Terima kasih, mak doakan engkorang berjaya dunia dan akhirat, sentiasa dalam lindungan Allah swt, dapat jodoh lelaki yang baik beriman dan beramal soleh, murah rezeki, berkat. Amiiinnnn

Apa hadiahnya? ni... makanan segera. hahaha, kaklang teringat kot, aku pernah minta dia belikan junk food inilah, sekali beli kena beli 3 peket sekali, aku penggila junk food.

Harapnya masih tidak terlambat untuk wish Happy Mother's Day buat semua ibu-ibu, bonda, mak, ibonda, mother, mommy behind bushes (ooops!), mama - may happiness be with you always.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara
.

21 comments:

Yunus Badawi said...

Setiap hari adalah hari ibu. Sentiasa tak terlewat mengucapkannya. hehehe

kakngah said...

slmt hr ibu maksu..

bby w bg pose maut.. hihihi!!

embun d tengah malam said...

setuju kata yunus

shasha said...

mama kucing bole ke dapat wish??

Ummi batrisya dan damya said...

happy belated mother's day mak su,

ummi pun pengemar twisties :)

ain said...

hadiah lain dr yg lain!!kretif!!

Siti said...

waaaaa..tak kisah la hadiah apa..asalkan anak2 tahu menghargai kan mak su...

HEMY said...

alahai sweetnya...tak kisah la hadiahnya tak seberapa..tp nilainya begitu tinggi pada hati sang ibu

PnConfused said...

soalnya.. hadiah tu utk maksu ke utk dorg???


hehehhehe.. sgt sweet!

Cik Pah said...

selamat hari ibu untuk maksu jugak..

julietchun said...

hadiah utk sekeluarga tu :P
selamat hari ibu.

nabilah_2908 said...

hadiah mothers day yg paling best setakat ni...

Happy Mothers Day maksu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKHLAS KE - PART 2

Ain said...

selamat hari ibu maksu...

lawak la anak2 akak...

pandai dorang pilih apa yang akak suka....

mesti terharu kan...

achik said...

selamat hari ibu mak su.. :)

atty's said...

selamat hari ibu gak utk maksu ..

m.q said...

happy mothers day buatsemua ibu ibu seantero bloggers

thunbergia said...

kasih mak membawa kesyurga, kasih bapak takdok tolok bandingnya,

salamm mak,

zue said...

mak su suka makan jajan...x kisah lah janji hepi.

slamt hari ibu.

Zaitun said...

Selamat Hari Ibu buat maksu semoga bahagia selalu.

kak ina kl said...

selamat hari ibu..semuga kita semua menjadi ibu dan isteri terbaik yer..

one said...

wah..mesti best,orang pun tengah pk nak bg apa lak nni sementelahan besday umi bulan ni..kain batik langkawi ke...