Monday, May 3, 2010

Selamat berblog buat anak buah ipar

Pada mulanya aku sekadar berseloroh dengan owner blog ini, http://oliveanna.blogspot.com/
iaitu Suhana (anak buah iparku). Tak sangka, berminat pula dia untuk berblog.

Di sini, aku nak ucapkan, selamat berblog buat anak buah iparku, Suhana, caiyuk caiyuk.

Selepas berblog, barulah dapat feel dan tahu kenapa maksu berblog. Nak cerita apa pun tak tahu, lalu selami dan rasailah sendiri :)

Ini gambar header blognya {tak pernah terbayang dek aku....yang aku akan ada dan buat blog.. errmmm semua ni gara2 mak su... thanks maksu :) KAU SUMBER ILHAMKU.. (ewah)}

Wah.... kome buat maksu rasa terharu ler, ada tisu tak? nak lap airmata, hihihi.

a href="http://2.bp.blogspot.com/_wvQtBcCbLik/S96hRJt1HrI/AAAAAAAADlg/yRKCpBY1yis/s1600/her+blog+suhana.JPG">

Selamat berjaya Suhaha, happy blogging :)

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara
.

17 comments:

shasha said...

besar pengaruh mak su nih...hgeheheh

Jard The Great said...

hehehe.. selamat berblog

kak Erna said...

mak su..memang macam tu la maksu kan..nak berblog pun..kena ada yang bagi galakan..kalau tidak..tak bermula lah sebuah kesah..

Tihara said...

Tahniah maksu kerana membawa Suhana ke dunia baru..cam iklan tv lak :)

pB said...

jangan tinggal blogggggggg anda walaupun anda sudah ketagih facebook ....


hi hi hi

HEMY said...

me myself and I mmg antara nama common utk blog..takpe..yg penting isi tak common

Aleeya said...

wowwww maksu pun telibaat skalik kewwww hahahaha, bagus la tu ..compliments tuhh :))

one said...

waah..memang patut teraa la moksu,inspirasi sanubari

Kapten said...

lepas ni ajak2 ler lagi family :)

zino said...

makin ramai le ipar lamai dalam blog ni hehe

silbi abigail said...

http://mirabeach.com/
mak su..
sblm ke perhentian.. singgah sini dulu ea..

aNIe said...

Selamat berblog buat suhana...semoga dia serajin mak sedaranya mengupdate blog...

embun d tengah malam said...

selamat berblog juga

rynas said...

maksu pasni buat blog family pulak yer...

Zaitun said...

Selamat kedunia baru....

Mak Su said...

terima kasih semua, moga anak buah ipar saya ni bersemangat gigih dalam berblog :)

p/s: apa ke nama coding yang aku letak kat atas tu, aiyo, sangatlah pening, cannot understand at all, lantak pi lah.... hehehe

Suhana said...

ermmm...maksu ni... mekaseh iklan kan sey.. tapi terharu lah pulak...
sob sob sob.. pinjam tisu maksu tadi..tih tih tih

pada semua kwn² maksu yang wish selamat dan komen kat saya tu.. mekaseh juga yer... chaiyuk chaiyuk.. moga dapat sama² kita bekerjasama menjayakan blog masing² (ewah..mcm YB la plak) ;)