Wednesday, May 12, 2010

Gelagat W di padang KRS


Amboi seronoknya dia. Nasib baik kurang dah lasaknya, kalau tak, tentu pengsan nak mengejar dia di seluruh padang kawad.
eh wah, eh wah.

Kita sokong kakak-kakak di tepi padang, peace....

Panas, baby w sibuk nak buka baju, boleh juga buat lap peluh. Ahaks...eh! tertutup muka plaks, sowi.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara
.

13 comments:

sayangsayangibu said...

ops...adik bukak baju..
errpp..maluuu.... ;p

sekamar rindu said...

salam......maksu,


best entri ni.....mcm tu lah gelagat budak2...

Kujie said...

wah...........aksi pelakon popular tu...tapi ngape PR dia berpeluh2 sakan?

hahaha....selamat pagi maksu

Aleeya said...

wowww baby w pink dari atas smpi bwh ..

maksu malu2 kucin hehehe

azq said...

dah besar rupanya W :) bukan baby lagi... heh heh...

[-suziey-] said...

hahahahh..lawak la baby W ni..btl la dh beso dh..xbaby lg..hikss..ank dara nih:p

shasha said...

sib baik dia tak join berkawad skali mak su...heheheh

puterikurekure said...

hehhee. maksu niiiii~

baby w dah besor ek. kejap je.

KAKTINY said...

peluh baby w dh bercampur dgn peluh maksu.. mmg 'masyam' ler.. hahaha..

julie^beth said...

dah besar dah W..

atty's said...

daj jadi anak dara..kalo firdaus nengok mesti tersenyum simpul nie .

makdara terdiva said...

selamat hari ibu mak su :)

one said...

baby w dah tak jadi baby dah jadi girly...posing ala2 ziana zain sembiluuuu..sekebun cintaaaa..