Tuesday, May 11, 2010

Bukanku tak sayang

Dengan perasaan sedih dan susah hati, saya terpaksa memberitahu yang saya mendapat kekangan demi kekangan untuk meneruskan keaktifan berblog.

Terasa diri bagaikan sebutir telur cicak kuben di hujung tanduk kambing yang lincah, goyah. Sukar nak berblogwalking, bloghopping, reply comments.

hhhmmmm :(

Terima kasih kepada yang masih sudi melawat blog ini.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara
.

27 comments:

Kniedaz said...

napa mak su? tak rock la macam tu...

Ms.Independant said...

same la kite mak su...
update la bile bole ok!

:)

Siti said...

huhu..siti pun sejak akhir2 ni, dah kurang amsa tuk berblog..huhu

pB said...

moga sihat

nARd eLainY said...

bersabar yee..hehe.

Aleeya said...

ciannye maksu, cuba lagi maksu ..bwk2 besaba yer huhuuuu

ryann said...

semoga selamat dalam melakukan apa sahaja

KAKTINY said...

takper maksu.. bila kelapangan nanti.. aktifkan semula..

(kekadang kekangan tu ujian dan jugak dengkian org tuh... kankankan..)

ima said...

moga mak su tabah dan dapat kembali...

Cik Pah said...

nape pulak ? baru jer jadik follower..

rynas said...

alah naper pulak Maksu baru nak jd pengomen tegar ..jgn ler stop maksu..ramai followers nie.

PnConfused said...

ngape maksu... ngapeeee????

Ummi batrisya dan damya said...

sabar ye :)

nur 'adli azhari said...

xnpe jd cmtu lak?

puterikurekure said...

ala mak su. i will missing you la.

takpe2. bila2 free, tulis ek.

kakngah said...

ngpe mksu..
sape sakat maksu..
meh saya babab dia..

ain said...

ye ke?? mesti rindu ngan mak su nanti!!

julie^beth said...

buat aje mane yg mampu maksu..

shasha said...

hmm...kena block??

aNIe said...

Naper Maksu...? Pasti kami merindu...jgn lupakan kami...sebab kami sentiasa menanti maksu di sini

HEMY said...

setiap kekangan...hadapi dengan kangkangan ye..sabar

~wAniE~ said...

ala maksu nie..

atty's said...

kalau maksu nak rehat sekejap its okeh..nanti kalo dah ade mood hapdet blog balik ye .

takecare maksu .apa pun terjadi pada maksu ..harap maksu tabah..

makdara terdiva said...

me 2..sy main jeling2 je ni..ikot sempat jer..

tp rase mcm nak bg TAG kat Mak Su..larikkkkk

nabilah_2908 said...

takpe la maksu..

bila free nnti...mksu berjalan la...yg pnting...jgn biarkan blog maksu ni sepi dlm ms yg lama...huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
OREO CHEESE CAKE LEPER

Mak Su said...

huhuhu, sedihnyer.....tak per...

tak per.... sabo....

one said...

kalu moksu ada sape2 sedara yg blaja uni bleh apply stimix pakej uni,1mbps baru 60 rm bulan2,tadek sewa fon,dapat setfon wireles lagi..tak ponn guna la bodban