Thursday, April 15, 2010

Saya suka lalu berlompat bintang



Terima kasih yang banyak sangat dan besar sangat buat En Ben Ashaari yang sudi menjelajah blog ceritakosong ini. http://www.benashaari.com/2010/04/jelajah-blog-mak-su.html

Apa nak cakap ni ek? Seganlah pulok, hehehe.

Jadi, en Ben, patutkah saya rebranding kepada mummy hiding behind bushes? (hehehehe, just kidding).

http://ceritakosong.blogspot.com/2010/04/mummy-is-hiding-behind-bushes.html
Dalam pada itu, saya nak ucapkan terima kasih kepada Brother One, Nor Aishah sudi follow blog ini.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

17 comments:

kakngah said...

kem salam kt en. ben yer maksu...

makdara terdiva said...

cute gamba maksu yg menyorok tu...hikhik!

julietchun said...

sempat peace lagi tu :P

achik said...

ben10 ke mak su? ;p

GDIZ said...

tahniah maksu :) (sambil tepuk-tepuk tangan )..hehe

Mak Su said...

kakngah, julietchun :)

makdara terdiva, itu ala-ala trademark :)

achik, iya kot...

gdiz, tenkiyu tengkiyu

nabilah_2908 said...

hehee..sukenyer dia en Ben review blog dia..hehe.. :)

~wAniE~ said...

wanie dtg maksu x lompat bintang pn...sedey la nie.. :(

Mak Su said...

nabilah :)

eh, wanie, mesti mksu lompat gaks :)

[-suziey-] said...

hahaha..lawak la maksu..excited ye ben dtg..hehe..

Mak Su said...

suziey, mestilah xcited, maksu ni orang kecil, huhuhu (walaupun ku berat di atas timbangan, ahaks)

Shais said...

Waaahhh...bertuahnya mak su.

Tihara said...

maksu ni suka main sorok2..cuba expose sekali..mau tengok ;)

Mak Su said...

shais :)

tihara, hehehe, segan ler... huhuhuh

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

lawaklah maksu ni

sayangsayangibu said...

lompat si maksu lompat
lompat lah tinggi tinggi
lompat lah mak su lompat
janagan sampai jatuh patah gigi...
hahahahahaaaaa..........muleh g2?

DrSinga said...

lompat bintang??!!!
jangan depan en ben tau!!!
lari dia kang!!!