Monday, April 26, 2010

Menjawab panggilan telefon sambil merapikan eyeshadow

oh tidak! ini semua dalam anganan saja. Beli eyeshadow pun tak pernah, inikan pula nak buat kerja two-in-one, apa kes? saya ni!! buat kerja, all-in-one. Ni sambil tulis blog saya tunaikan hutang tag sambil blogwalking sambil bloghopping sambil kunyah muruku sambil rehatkan minda.

Proceed (mak aii, macam garang).....

Terima kasih azq, http://azq.blogspot.com/2010/04/tagged-by-cik-wan-all-in-ten.html sebab sudi mengetag saya (sebenarnya dah jawab tag ni, tapi saya lupa kat mana, lagipun thanks to azq, dia ni layan gaks saya punya feeling! eh, bukan feeling tot tet tot tet tu, kadang2 saya merepek tak tentu hala, pun dia layan gaks, tq tq)

1. Siapakah Diri Anda Di Rumah? Banker (ya? awak nak jumpa saya? sila isi borang ambil di kaunter).

2) Siapakah diri anda di samping rakan? Entahlah, tak tahu apa pandangan mereka tentang saya, kira macam boleh geng kot.

3) 5 benda yang anda idamkan tapi masih belum tercapai (blueberry yang ada internet connection, yacht, bungalow on hill top, swimming pool yang ada wading pool, motorsikal kuasa tinggi)

4) Siapakah Nama Pasangan Anda? Chot.

5) Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda. Entah, tak perasan, tahu kahwin jer, huhuhuh

6) Tarikh anda couple ? Entah, tapi berkenalan di early June 1990, alah, yang saya sesat kat atas bas tu.... aauuwww

7) Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda? [penat dok fikir ni, menung depan pc], entah, tak perasan, tahu kahwin jer, aauuww.

8) Lagu tema cinta anda? Tak ada lagu, too busy with each other, oops!! oopss!!!!

9) Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda. No hair? oops!

10) Tag 10 rakan. Tak apalah, tak tag sesiapa :)

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

11 comments:

embun d tengah malam said...

maruku..sedap tu mak su,..sambil menulis sambail kunyah maruku..nikmat sungguh

zue said...

mak su nak dtg umah...byk ke kena isi borang.

aNIe said...

Rajin maksu menjawab tag...akak ni ada malas sket...hehehe

NONIE ABDUL AZIZ said...

tapi saya kagum ngan pompuan yang bermakeup sambei bawa keta...gila terror dia makeup la...dia bawa keta saya la stress kat belakang..makan maruku ye mak su tetiba lapo balik....

Mak Su said...

embun, habis keyboard berhabuk muruku, nanti marah plaks encik supervisor, hahaha

zue, amvoi, ahaks, nak alamt saya ker?

kak anie... hehehe, lama gaks dah simpan ni

nonie, iya ler, camner ek depa buat

LYaFRINA said...

hahhahaah..
tau..kawin..kawin..kawin..& kawin ajer...

hhehhhe

Ms.Independant said...

Mak Su pandai bawak moto kuasa tgi ke?
Wow-weee~~

nabilah_2908 said...

hehehe...banker tu kt umh...dlm akuan ade bape riban..? ;)

Mak Su said...

lya, ahaks

ms indie, tak tahu, lesen beskal pun tak pass, tapi namanya verangan, ahaks

Ain said...

mak su nak beli motor kuasa tinggi??

tau bawak ke?

Mak Su said...

ain, tahu duduk kat belakang jer ;)