Friday, April 2, 2010

For My Dear Followers: Tag Beautiful Blogger & Tag Kenali Diri

Tag Beautiful blogger ini maksu dapat dari http://apeape-aje.blogspot.com/, http://norlijamal.blogspot.com/2010/03/2010030-1st-award-in-2010.html, puterikurekure http://princesstortoise2.blogspot.com/ dan http://cendawangila.blogspot.com/.

Terima kasih banyak-banyak atas ingatan mereka :)

Syarat-syaratnya:
1. Thank & link the person that gave you the award. Terima kasih uols, mmuuaaahhh :D
2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic. Kepada semua current followers, sila ambil dan kalau rajin, buat tag... yea, yea... kita semua adalah beautiful.
3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award. dah buat tajuk yang fantastic untuk respon kepada syarat ini.
4. State 7 things about yourself (ada lesen memandu, ada IC/MyKad, not available anymore, ada 4 anak perempuan [eheemmm eheemmm], pernah daki Gunung Datuk di Rembau sebanyak 2 kali, pernah berkelah di Gunung Ledang, tak pandai parking kereta dengan sempurna asik senget-benget saja)

Tag Kenali Diri ini adalah dari http://fly5483.blogspot.com/2010/03/tag-dari-bullet.html.
1. Siapakah diri anda ri rumah? perempuan (?)
2. Siapakah diri anda disamping rakan? perempuan juga ( kan ?)
3. 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai (setakat hari ini adalah: nak minum cendol, nak makan rojak mee mamak, nak bawak motor sendiri (masih tak pandai-pandai sebab gayat), nak ada mpv sebab dah tak larat nak pangku baby w, nak jadik businesswoman yang termasyhooorr [sebab pemalu, how to be a businesswoman?])
4. Siapakah nama pasangan anda? paksu chot
5. Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda. ha? susahnya nak jawab soalan ni... aaaaa, errrrr, hhhhmmm, malulah, alahai
6.Bila tarikh anda couple? couple sah adalah pada 15 november 1992
7.Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda? malas nak kenang, sebab pahit, hehehe
8.Lagu tema cinta anda? lagu temmmmaaaa? Inilah barisan kita (?)
9.Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda? Hmmm, mengetuai barisan dengan sebaik mungkin seupayanya infiniti.
Terima kasih kepada adli, follower ke 46.

Semua coretan adalah hakmilik Mak Su dan tidak boleh diulangsiar oleh sesiapa pun tanpa keizinan dari Mak Su.

© 2010 Hakcipta Terpelihara.

8 comments:

mEMYselfandi said...

nak award beautiful blogger!=p

Mak Su said...

memyselfandi - eh eh, lupa, sowi....amik ler :)

kayteeze said...

Ha ha ha.... suka lagu barisan kita tu, ... :)

Erna said...

mak su masih lagi seorang pemalu..main nyorok balik daun..mak su..akak dah daki gunong datok tu 7 kali...

sayangsayangibu said...

maksu kwen sya belajar lagik, uikss...lama sudah yup?
semoga bahagia keakhir hayat.

puterikurekure said...

lagu tema maksu patriotik abisss!!!

;)

Fadli @ Eddie... said...

terima kasih

Nama : cendawan
alamat : cendawangila.blogspot.com
No telefon : 019-26 666 54

yg lain2 tak dapat nak bagi..lupaa!!!
muahahahahaha

Mak Su said...

:D, thank you :)